ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Δείπνο του Lifeline Hellas υπό τις μελωδίες του Στέφανου Κορκολή!

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas διοργάνωσε φιλανθρωπικό δείπνο, υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, προχθές βράδυ, στο Island Athens Riviera, με σκοπό τη στήριξη των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τoυ ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης με την σύζυγο του Δήμητρα και ο Υφυπουργός Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης με την σύζυγο του Λένα. Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, νύφη της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης, διάβασε το μήνυμα της Πριγκίπισσας με το οποίο έστειλε τις ευχές της για την βραδιά και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση και βοηθούν το έργο του Lifeline Hellas, την χρυσή χορηγό του Lifeline κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine και τον Alpha για τη στήριξη και προβολή της βραδιάς.

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡ. ΖΗΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Η Πριγκίπισσα Αικατερίνη τόνισε, επίσης, στον χαιρετισμό της πόσο ήθελαν με τον Πρίγκιπα Αλέξανδρο να παρευρεθούν στην φιλανθρωπική εκδήλωση αλλά δεν ήταν δυνατόν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας. Τέλος, ευχήθηκαν να ανταμώσουν με όλους τους φίλους τους στην Ελλάδα και να τελειώσει σύντομα η δύσκολη περίοδος του Covid-19.

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΑΚΑΒΑΡΑ

ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ

ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους φίλους και τους υποστηρικτές του Lifeline.

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους καλεσμένους και παρουσίασε την φιλανθρωπική βραδιά, ενώ η ελληνογαλλίδα Αλίς Δικαίου, κόρη του παγκόσμιου Έλληνα βιολιστή solist Νικού Δικαίου, ιδρυτή της κρατικής ορχήστρας Αθηνών του οποίου γιορτάζουμε φέτος τα 100 χρόνια από τη γέννηση του παρουσίασε το βιογραφικό του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη.

DAVID ANDREWS, ΑΝΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ANDREWS, ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΡ. ΦΩΦΗ ΚΑΜΠΟΣΙΩΡΑ

ΜΕΡΩ ΚΕΣΕΣΙΟΓΛΟΥ, ΛΕΜΗ ΚΟΝΤΟΝΗ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ

ΡΙΤΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΧΑΡΑ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΔΟΜΙΧΑΛΗΣ, ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΕΜΗ ΛΙΒΑΝΙΟΥ, ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

Η ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και μαγεύτηκαν με τις μελωδίες του διεθνή μουσικοσυνθέτη Στέφανου Κορκολή και της εξαιρετικής ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

ΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΛΓΑ ΜΠΟΡΝΟΖΗ

ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΗΡΩ ΒΙΓΓΟΥ

ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΡ. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΒΛΑΧΟΥ

Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

Οι συμμετέχοντες έλαβαν δώρα από την Vichy και την Άννα Μαρία Μαζαράκη.

Φωτογραφίες: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

error: Content is protected !!