ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Coocouli στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Μία νέα συμμετοχή στο The Pop up Project που θα λατρέψετε όσο και εμείς!

Είμαστε ενθουσιασμένες και με αυτή τη συμμετοχή, πόσω μάλλον δηλαδή, αφού για δύο ολόκληρες ημέρες, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, το The Pop up Project Spring {exclusive} Edition θα πλημμυρίσει από τα ολόφρεσκα αρώματα της άνοιξης! Καλωσορίζουμε την Άνοιξη και το Πάσχα απογειώνοντας την διάθεση μας με όλη την αφθονία και την χαρά της φύσης μέσα από  τις όμορφες μυρωδιές και την απόλαυση των πιο premium κεριών και diffusers που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους.

Το ευρωπαϊκό brand Coocouli με έδρα την Ελλάδα χρησιμοποιεί μια σειρά από αρώματα που κατασκευάζονται στην Grasse της Γαλλίας με  100% vegan συστατικά, ενώ όλα τα προϊόντα αποτυπώνουν την αγάπη, την αφθονία και την χαρά, δημιούργημα  των 2 παιδικών φίλων και συνιδιοκτητών, που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία.

Μάλιστα αποτελεί τον Νο 1 προορισμό για τα δώρα των γιορτών με επιλογές που ξετρελαίνουν τους λάτρεις των εκλεπτυσμένων αρωμάτων, της κρυσταλλικής  ενέργειας, των ιδιαίτερων κοσμημάτων, προτάσεις που ποικίλουν ανάλογα με τις επιθυμίες αλλά και το γούστο των αγαπημένων σας.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς.

Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!