ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Χριστουγεννιάτικο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών!

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών συνδυάζοντας τον εορτασμό των 35 χρόνων της με τα Χριστούγεννα, διοργάνωσε ένα εορταστικό Gala στο Ecali Club. Στο γνωστό club της πόλης με την μοναδική διακόσμηση για την βραδιά και ένα μαγικό εορταστικό set up, oι σημαντικότεροι επιχειρηματίες της χώρας έδωσαν το παρών την περασμένη Πέμπτη, σε μια λαμπερή βραδιά με γερή δόση από Christmas spirit. Toυς καλεσμένους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε. και Πρόεδρος EFA GROUP, Κρίστιαν Χατζημηνάς, ο οποίος στην ομιλία του ανέφερε ότι η Ε.ΕΝ.Ε., μετά από τη δυναμική και την εμπειρία των 35 χρόνων της, αποτελεί σήμερα ένα δυναμικό, διαφορετικό φορέα έκφρασης. Η σύγχρονη επιχειρηματικότητα έχει στόχο με συγκεκριμένες και ουσιαστικές προτάσεις για την οικονομία και τις επιχειρήσεις να συμβάλλει στην προοπτική ανάπτυξης και ευημερίας της Ελλάδας και στην ενίσχυση του διεθνούς αποτυπώματος της χώρας και των επιχειρήσεων. Οι κρίσιμοι πυλώνες στη νέα εποχή της ελληνικής οικονομίας που θα στηρίξει η Ένωση είναι η διαρκής αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού μέσω σειράς κινήτρων από τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Πρόκειται για την ολιστική προσέγγιση που θα συμπεριλαμβάνει ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων και αναβάθμιση των πολιτιστικών τους γνώσεων και εμπειριών.

Η Νίκη Κεραμέως με τον Πρόεδρο ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνά και ο Παύλος Ευθυμίου

Ο Πρόεδρος της ΕΕΝΕ Κρίστιαν Χατζημηνάς βραβεύει τον Δρ.Βασίλη Αποστολόπουλο για την 10ετή θητεία του στην Προεδρία της ΕΕΝΕ

Τη βραδιά παρουσίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ επίτιμoι καλεσμένοι ήταν η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως και ο διακεκριμένος σεναριογράφος και σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας των επιτυχιών «Κοινός Παρανομαστής», «Έτερος εγώ» κλπ.

Κατερίνα Παναγοπούλου και Ρόη Αποστολοπούλου

Κατά τη διάρκεια του Gala black tie dinner βραβεύτηκε ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.ΕΝ.Ε. Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, για τη δεκαετή προσφορά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το κοινωφελές του έργο. Στον συγκινητικό του λόγο, εξήρε το έργο της Ε.ΕΝ.Ε.και υπενθύμισε ότι το “πατριωτικό επιχειρείν” αποτέλεσε αφήγημα που ανέδειξε την Ε.ΕΝ.Ε. στην περίοδο της κρίσης, δημιουργώντας θέσεις εργασίας εντός της χώρας και παράγοντας πλούτο.

Δημήτρης Μούρσας, Βασίλης Τρίκαρδος, Θωμάς Αποστολίδης

Εξίσου συγκινητική ήταν και η ομιλία του Σωτήρη Τσαφούλια ο οποίος αναφέρθηκε στο πως συνδυάζεται η τέχνη με το επιχειρείν. Το Gala dinner έκλεισε με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο – ο οποίος σε ένα διάλειμμα της προετοιμασίας του για την παράσταση του Μεγάρου – απέδωσε δικές του, αλλά και ξένες επιτυχίες.

Το εορταστικό set up των τραπεζιών

Ο Στέφανος Κορκολής μάγεψε τους καλεσμένους με δικές του αλλά και ξένες επιτυχίες

Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας με τον Μπίλη Δασκαλάκη

Δόμνα Μιχαηλίδου με τις Μαρία Μηταράκη και Σάσα Σταμάτη

Μέρος από τα εισιτήρια της βραδιάς θα διατεθούν για το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Aργώ» αφού επιχειρήσεις και κοινωνία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Δημήτρης και Σοφία Ευφραίμογλου

Χριστίνα Πλακόπητα και Ναταλί Βαγιωνή

Χάρης και Έμιλυ Βαφειά

Ο Βασίλης Τρίκαρδος με τη σύζυγό του Μαριάντζελα Παράβαλου

Η παρουσιάστρια της βραδιάς Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!