ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Christmas Charity Dinner του Lifeline Hellas!

Ένα από τα τελευταία μεγάλα Φιλανθρωπικά γεγονότα της χρονιάς που φεύγει σε λίγες μόλις ώρες, ήταν αυτό του ανθρωπιστικού οργανισμού Lifeline Hellas , που διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα και την παρουσία των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» με σκοπό τη στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.
Ο Πρίγκιπας Αλέξανδρος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, ενώ ο Πρόεδρος του Lifeline Hellas, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο έργο του σωματείου και ευχαρίστησε τους χορηγούς την Roula Rouva Real Estate, την ΕΥΔΑΠ και κυρίως την κύρια χορηγό της βραδιάς κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της AS Marine. Τους παρευρισκομένους συγκίνησε ιδιαίτερα η Πριγκίπισσα Αικατερίνη καθώς αναφέρθηκε στις ανάγκες που υπάρχουν και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Πριγκίπισσα Αικατερίνη, Πρίγκιπας Αλέξανδρος με την χρυσή χορηγό Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της As Marine

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την υπέροχη διακόσμηση της βραδιάς που επιμελήθηκε όπως πάντα η κα ΄Εμη Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide και διασκέδασαν με τις μελωδίες της Αγάθης Κοσκινά. Την εκδήλωση παρουσίασαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης.

Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη, Φλερ Ποταμιάνου και Ειρήνη Νταϊφά

Γιώργος και Έρση Τσακίρογλου

Γέλη Αγγελοπούλου, Δρ. Φώφη Καμποσιώρα και Γιώργος Παπαβασιλείου

Nigel και Αθηνά Dean

Έμη Λιβανίου και Χάρης Τσιμόγιαννης

David and Antzi Andrews, Μιμή Ντενίση, Κρατέρος Κατσούλης

Ο Αιγύπτιος Πρέσβης Α.Ε. κύριος Mohamed Farid Monib με την σύζυγος του κυρία Mona και ο Γιάννης Σαχίνης

Ναλίτα Καρρέρ, Αγγελική Αγγελίδη

Οι χορηγοί Ρούλα και Μαρία Μισέλ Ρουβά με την Ιωάννα Αρώνη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

error: Content is protected !!