ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tο Candle Project στο The Pop Up Project “Spring Edition”!

Μας τα ζητήσατε για τα Πασχαλινά σας δώρα και εμείς θα τα έχουμε, στο 10ο επετειακό και 1ο Ανοιξιάτικο Pop Up Project, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Απριλίου, στο Fougaro/Athens14.
Τα limited edition lifestyle κεριά του The Candle Project, με δύο ξεχωριστά Etiquette Quotes, σε δύο σπάνια αρώματα, ειδικά δημιουργημένα από εμάς για εσάς, στο έμπειρο Workshop του Onar, το όνομα του οποίου μας εξασφαλίζει τη ποιότητα που θέλουμε.

Μία όμορφη ιδέα για δώρο, λίγο πριν φύγουμε για τις διακοπές του Πάσχα. Δύο Limited edition lifestyle κεριά με την υπογραφή του The Candle Project, για εσάς που θα ανοίξετε τις θερινές σας Οικίες για τις διακοπές του Πάσχα και για εσάς που θέλετε να προσφέρετε ένα κομψό δώρο στους οικοδεσπότες που σας έχουν προσκαλέσει τις Άγιες αυτές Ημέρες.

“Black Gardenia” για το μαύρο κερί με την ευχή “Entertain as Much as Possible, There is Never too Small a Cause for Celebration” και το απόλυτα κομψό άρωμα της Μαύρης Γαρδένιας σε έναν υπέροχο συνδυασμό ylang ylang, τριαντάφυλλο και κρίνο και με το δροσερό κίτρο.
“Harmony” για το ολόλευκο κερί με την ευχή “Never Miss a Chance to Go Someplace You ‘ve Never Been Before”, με το πορτοκάλι σε έναν μεθυστικό συνδυασμό με τα σπάνια λάδια του γαρύφαλλου, την ίδια στιγμή που το ζουμερό Περγαμόντο κερδίζει τις εντυπώσεις.


Τα Κεριά του The Candle Project είναι φτιαγμένα από πραγματικό άρωμα και όχι από “μυρωδιές”, ενώ είναι τοποθετημένα στις πολυτελείς συσκευασίες τους με τέτοιον τρόπο ώστε να προσφέρετε μόνο ένα ή και τα δύο μαζί, και θα τα βρείτε στο The Pop Up Project “The Spring Edition”, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00’ το βράδυ, στο Fougaro/Athens14, 14ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, Κ. Κηφισιά 14564

Μπείτε εδώ για να βρείτε το The Pop Up Project “Spring Edition” ακόμα πιο εύκολα!

error: Content is protected !!