ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το BLEND είναι το νέο είδος ανεπιτήδευτου αθηναϊκού ξενοδοχείου που μόλις άνοιξε στο κέντρο και θα σε ενθουσιάσει!

Βlend αυθεντικού vintage χαρακτήρα και σύγχρονης ευρωπαϊκής αισθητικής, το BLEND Hotel είναι το νέο είδος ανεπιτήδευτου αθηναϊκού ξενοδοχείου που όλις άνοιξε στο κέντρο του κέντρου. To όνομα Blend συμπυκνώνει τoν χαρακτήρα του ξενοδοχείου: σημερινό, εξωστρεφές, “δημοκρατικό”, το Blend Hotel έχει στόχο να κάνει τους επισκέπτες του να αισθανθούν πως βρίσκονται εκεί που όλα ξεκινούν, όλα συναντιούνται, όλα συμβαίνουν, “ενώνοντας τις τελείες” της πόλης. Ο επισκέπτης του ξενοδοχείου ζει και εξερευνά ό,τι νέο κι ενδιαφέρον έχει να προσφέρει το blend σύγχρονης μητρόπολης-παλιάς Αθήνας, νιώθοντας περισσότερο σαν φιλοξενούμενος ή insider παρά σαν επισκέπτης.

Follow me…

Το “παντού” της πόλης ξεκινά απ’ το Blend Hotel, με τα πάντα να γίνονται ένα, στην περιοχή της Αθήνας με την πιο χαρακτηριστική ατμόσφαιρα σε χρώμα και κουλτούρα, μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Αγίας Ειρήνης, δίπλα στη «Χρυσοσπηλιώτισσα».

Το κτήριο αρχικά κατασκευάστηκε για την οικογένεια Παυλίδη (γνωστό ως Μέγαρον Παυλίδη). Εδώ στεγάζονταν η εταιρία και το περίφη ο “Γ λυκισματοποιείο Παυλίδη”, όπου (το 1852) δημιουργήθηκε και προσφέρθηκε η πρώτη ζεστή σοκολάτα στους Αθηναίους.

Tο Blend Hotel «ταράζει» το ξενοδοχειακό τοπίο Με τoν ανοιχτό χαρακτήρα και τη φιλοσοφία του, επανασυστήνοντας την κομψότητα μέσα από μια no-attitude απλότητα.


Το κτήριο κατασκευάστηκε το πρώτο μισό του 19ου αιώνα και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αστικής αρχιτεκτονικής εκείνης της εποχής. Η αρχιτεκτονική ομάδα, μια συνεργασία του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Αθανασιάδη και της Aeter Architects, διατήρησε ανέπαφη την πρόσοψη του κτηρίου, επεμβαίνοντας μόνο χρωματικά, επιλέγοντας έναν ανατρεπτικό συνδυασμό ροζ- μπλε που υπογραμμίζει τον feelgood χαρακτήρα του ξενοδοχείου και αναβιώνει ε σύγχρονη οπτική τον εμβληματικό αθηναϊκό μοντερνισμό. Το εσωτερικό ανακατασκευάστηκε σε κάθε του λεπτομέρεια, με κύρια γραμμ ή το νεο-ρετρό ύφος και πολλά σκανδιναβικά στοιχεία design: ένα blend νέου-παλιού, διάχυτο σε κάθε λεπτομέρεια.


Βlend χαλαρής διάθεσης και υψηλής αισθητικής, τα 24 ΒLENDROOMS του ξενοδοχείου (design δωμάτια και σουίτες, με επιμέρους ονόματα όπως Happy Me, Oh So Cosy, Lovey Dovey, Luxe Together και Mr. President), προσφέρoυν μια διαμονή-εμπειρία, με μίνιμαλ ύφος, έξυπνες στυλιστικές ανατροπές και πρακτικές λεπτο έρειες οναδικά σχεδιασμένες για το ξενοδοχείο. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα το αστικό τοπίο, ενώ οι σουίτες, ανάλογα με τον τύπο τους, προσφέρουν μοναδική θέα σε Λυκαβηττό, Φιλοπάππου, Ακρόπολη και Παρθενώνα.

Τα δωμάτια είναι pet-friendly, non-smoking, διαθέτουν ηχομόνωση, κλιματισμό, ελεύθερο WiFi και smart TV, υπάρχει πρόβλεψη για παιδική κούνια και δυνατότητα χρήσης AMEA, ενώ στον ημιόροφο υπάρχουν και 2 διαθέσιμα laptops για business χρήση.

Δεν χρειάζεται να βγεις από το BLEND για να “βγεις”…

To Folk, το εστιατόριο του Blend, οιράζεται ακριβώς την ίδια ανεπιτήδευτη φιλοσοφία, διαφέροντας παράλληλα ξεκάθαρα από ένα τυπικό εστιατόριο ξενοδοχείου. Από την ομάδα του αγαπημένου Different Beast, το Folk έχει ανοιχτό παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, λιτή urban αισθητική και cozy αίσθηση, χάρη στην καθαρότητα του design, τα μεγάλα παράθυρα και την προσθήκη πολλών φυτών λογικής urban jungle.

Γεωγραφικά άτακτο, γευστικά διερευνητικό και «ενωτικό», το Folk δημιουργεί “West Coast” γεύσεις με βάση τα φρέσκα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα – προτείνοντας ένα απροσδόκητο blend από υγιεινές και εθιστικά νόστιμες επιλογές, από νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ, προορισμένο να γίνει το νέο to-do σημείο συνάντησης της πόλης.

Επικοινωνία, κρατήσεις: E folk@blendhotel.gr, T +30 21 0322 1219

error: Content is protected !!