Το Big Little Ones στο The Pop Up Project: Jungle Bells!

14/11/2019 • THE POP UP PROJECT

Με αφορμή την νέα συλλεκτική σειρά για τη γυναίκα, το αγαπημένο brand Big Little Ones βρίσκει την καλύτερη ευκαιρία να φέρει στην επιφάνεια ένα γεγονός το οποίο προσπερνάμε, το γεγονός πως να είσαι μητέρα αποτελεί καταρχήν, έργο.
Ένα έργο το οποίο απαιτεί σοβαρή σωματική, πνευματική και ψυχολογική εργασία. Και αυτό ακριβώς είναι ο σκοπός αυτής της καμπάνιας – Είναι μια ωδή στη μητρότητα! Ένας χαιρετισμός προς όλες της μητέρες. Αδιαμφισβήτητα το πιο απαιτητικό έργο για μια γυναίκα!

Το κοίμισμα, το τάισμα, το κουβάλημα, η παρηγοριά, ο θηλασμός, ,το περπάτημα σε συνδυασμό με το λίκνισμα είναι πιο εξουθενωτικά σωματικά από τα περισσότερα επαγγέλματα.
Όταν πρέπει να μεταφράσεις το κλάμα ενός μωρού ή το ξέσπασμα ενός δίχρονου, όταν χρειάζεται να το ψυχαγωγήσεις για ώρες ολόκληρες, να το παρηγορήσεις και να το ηρεμήσεις ενώ βρίσκεσαι εσύ η ίδια στα πρόθυρα της κατάρρευσης, όταν βγαίνεις από το σπίτι έχοντας ένα μόνο διαθέσιμο χέρι, όλα αυτά απαιτούν τέτοια δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα σχεδόν όσο μια διευθυντική εταιρική θέση!

Πόσο μάλλον όταν η μητέρα είναι και εργαζόμενη.


Με τη μητρότητα είναι σαν ένα παιχνίδι ισορροπίας όπου όλες προσπαθούμε να  ισορροπήσουμε τη μητρότητα και όλα τα υπόλοιπα που υπήρχαν προηγουμένως στη ζωή μας- το σπίτι μας, το σύντροφο μας, τους φίλους μας, τη κοινωνική μας ζωή, τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, τη δουλειά μας.

Βγάζουμε το καπέλο λοιπόν σε όλες τις μανούλες, με αυτή η σειρά, η οποία δικαιωματικά τους ανήκει! Τους αξίζει λίγη χαλάρωση, η καλύτερη ποιότητα και το οργανικό, ακριβώς όπως και στα παιδιά μας!

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop Up Project: Jungle Bells, την Παρασκευή 6 & το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons