ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Beefbar Athens έβαλε ξανά τα γιορτινά του και μας περιμένει για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Το Beefbar Athens υποδέχεται την εορταστική περίοδο με χριστουγεννιάτικη άποψη. Σε μια άκρως λαμπερή ατμόσφαιρα και πάντα στην καλύτερη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την εκπληκτική θέα, το εστιατόριο Beefbar Athens μας περιμένει να απολαύσετε την μαγεία των εορτών αλλά και της υψηλής γαστρονομίας!

Follow me…

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο chef Παναγιώτης Ρέτζης επιμελήθηκε και δημιούργησε μαζί με την ομάδα του δυο εορταστικά μενού στα οποία πρωταγωνιστούν κλασικές festive προτάσεις που αναβαθμίζονται με το μοναδικό Beefbar twist.

Τη γιορτινή διάθεση ολοκληρώνει η πληθώρα εκλεκτών κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, καθώς και τα festive cocktails, Happy Pumkin Year, Christmas Cosmo, Gingerbread Manhattan και Beefbar Gluhwein που θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία.

Από το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων, μεταξύ άλλων, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε την σούπα κάστανο και το truffle wagyu flap roll στην πιο xmas εκδοχή του, ενώ στο μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα λατρέψετε το beef rossini, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature beef wellington.

Κάθε πιάτο από τα εορταστικά μενού μπορεί να εμπλουτιστεί με την προσθήκη λευκής τρούφας on top. Απολαύστε την πιο μαγική περίοδο του χρόνου στο Beefbar Athens με all day lunch και dinner, και τo Beefy Sunday Brunch που είναι πιο πλούσιο και εορταστικό από ποτέ.

It’s good to know: Το Beefbar Athens θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου για brunch, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου για lunch και dinner, ενώ τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 θα είναι ανοιχτό για lunch και dinner. Τα live performances τις μέρες αυτές, θα μας χαρίσουν την απόλυτη festive εμπειρία.

error: Content is protected !!