Ο ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie εγκαινίασε το νέο corner του στο ισόγειο του attica στο City Link, με ένα εντυπωσιακό opening party που έγινε talk of the town.
Ο καινούργιος χώρος εξυπηρέτησης της La Prairie στο attica, εμπνευσμένος από το νέο design που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κατάστημα του οίκου στην Galleries Lafayette στο Παρίσι, ισορροπεί ανάμεσα στον εκλεπτυσμό και την απαράμιλλη αισθητική.
«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την παρουσίαση του νέου design καταστημάτων της La Prairie και του visual merchandising. Αυτό είναι για εμάς, ένα νέο brand statement, το οποίο πιστεύουμε ότι παρουσιάζει τέλεια την αναζήτησή μας για την διαχρονική ομορφιά», όπως σημειώνει ο Greg Prodromides, Chief Marketing Officer της La Prairie, προσθέτοντας: «Πράγματι, το νέο design καταστημάτων –που αναπτύχθηκε από την Stana Pijunovic, in-house Chief architect που ηγείται μιας ομάδας Ελβετών αρχιτεκτόνων και designers– είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική, εκλεπτυσμένη κομψότητα της σύγχρονης Ελβετικής αρχιτεκτονικής».
Από την κεντρική είσοδο του attica, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στη φιλοσοφία και την αρμονία της La Prairie, συναντώντας μία μπαλαρίνα βγαλμένη από το κλασικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Καρυοθραύστη, η οποία χόρευε κομψά στο blue carpet που οδηγούσε στον εντυπωσιακό νέο χώρο του ελβετικού οίκου. Εκεί, οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Duo Violins, ντυμένοι στα μπλε παραπέμποντας στο μπλε κοβαλτίου –το χαρακτηριστικό χρώμα της συλλογής Skin Caviar της La Prairie– μάγεψαν τους καλεσμένους, με την ξεχωριστή ερμηνεία τους μέσα από γνωστές διασκευές, ντύνοντας μουσικά την εκδήλωση, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα. Στην κεντρική είσοδο του πολυκαταστήματος βρισκόταν ένας αρχιτέκτονας ο οποίος έκανε ζωντανή αναπαραγωγή του σχεδιασμού του νέου corner παρουσία όλων των επισκεπτών.
Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου χώρου εξυπηρέτησης της La Prairie, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το πολυκατάστημα attica φωτίστηκε εξωτερικά στα μπλε ώστε να παραπέμπει στο εικονικό χρώμα της La Prairie, αποτίοντας φόρο τιμής στον ελβετικό οίκο.
Την εορταστική διάθεση των καλεσμένων ενίσχυσαν οι γεύσεις Υψηλής Γαστρονομίας που επιμελήθηκε ο βραβευμένος chef Αλέξανδρος Τσιοτίνης με έμπνευση από το χαβιάρι, ένα υλικό άρρηκτα συνδεδεμένο με τη La Prairie, ενώ τις γλυκές δημιουργίες επιμελήθηκε ο Chef Patissier Στέλιος Παρλιάρος.
Φωτογραφίες: Papadakis Press, Kynthia Kindeli