Το Athénée μας καλωσορίζει στη νέα σεζόν με εστέτ προτάσεις!

02/10/2019 • GO

Το Athénée γιορτάζει την έναρξη της χειμερινής περιόδου και διοργανώνει ένα all-day long party το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Follow me…

Οι νέες γευστικές προτάσεις του βραβευμένου chef Νίκου Σκλήρα, το theatre menu, τα early drinks της Παρασκευής, αλλά και τα βραδινά parties διαμορφώνουν την ατμόσφαιρα του πιο κοσμοπολίτικου spot της Αθήνας. Την fine drinking εμπειρία της νέας σεζόν επιμελούνται οι δύο άριστοι mixologists Δημήτρης Καραπάνος και Βασίλης Σγουρομάλλης οι οποίοι ήδη γράφουν ιστορία στη δημιουργία των cocktail της λίστας του Athénée.

Φέτος το brunch της Κυριακής απογειώνεται με τη συνεργασία του ταλαντούχου Στέλιου Παρλιάρου, και τις “on the spot” δημιουργίες του που θα μπορεί κανείς να τις γευτεί κάθε Κυριακή από 20 Οκτωβρίου. Η συνεργασία με τον Στέλιο Παρλιάρο ενισχύεται με το pop-up buffet καθημερινά τα απογεύματα μέσα στο χώρο του Athenee.

Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας που ξεκίνησε ο όμιλος Πανά φέτος το καλοκαίρι στο Island, τo Athénée θα υποδέχεται μια φορά το μήνα Έλληνες και διεθνείς chefs που θα ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού. Την αυλ αία των “Gastronomy Tuesdays” ανοίγει ο πολυσχιδής Αθηναγόρας Κωστάκος την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ την επιμέλεια των γαστρονομικών βραδιών έχει αναλάβει ο Νίκος Δαδίτσιος.

To Athénée συνεχίζει να γράφει ιστορία για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες που αποζητούν την ποιότητα.

Athénée is ready to welcome the new winter season! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons