ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Angel Nova είναι το νέο αστέρι των αρωμάτων του οίκου Mugler!

Μου το έστειλε πριν λίγες ημέρες ο αγαπημένος μου Πασχάλης Καρατζέτζος, Brand Communications Coordinator της L’Oreal Hellas, το πήρα μαζί μου στις Σπέτσες να το δοκιμάσω κατά τις τέσσερις ημέρες της εκεί διαμονής μου, και τώρα που φτιάχνω την βαλίτσα για τις διακοπές μου στην Πάρο, πάλι το νέο άρωμα του οίκου Mugler, το Angel Nova θα πάρω μαζί μου. Το άρωμα που ο οίκος Mugler το αφιερώνει στις τολμηρές γυναίκες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα…

Το πρωτοδοκίμασα στις Σπέτσες που το πήρα μαζί μου, και θα το πάρω μαζί μου και στη βαλίτσα των διακοπών μου για την Πάρο…

Πέρασαν σχεδόν τριάντα χρόνια από τη δημιουργία του Angel, και ο οίκος Mugler ανανεώνει το εμβληματικό του άρωμα και τη γυναίκα που το ενσαρκώνει. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό Eau de Parfum που δημιουργήθηκε από απολαυστικές φρουτώδεις νότες, ενός αποκλειστικού τριαντάφυλλου του οίκου Mugler και νότες ενός έντονου, μοντέρνου ξύλου. Ο εκτυφλωτικός συνδυασμός της απόλαυσης και της αυτοεπιβεβαίωσης χάρη σε ένα φρουτώδες, floral & ξυλώδες Eau de Parfum.

Αυτό το σαγηνευτικό άρωμα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα καθενός από τους τρεις αρωματοποιούς που το δημιούργησαν: εμπλουτισμένο με το πάθος της Sonia Constant, η οποία κατάφερε να συνθέσει ένα νέο τριαντάφυλλο, εμπνευσμένο από το όραμα της Louise Turner για τη θηλυκότητα, το οποίο του δίνει ένα μοναδικό συναίσθημα, και ενισχυμένο με την ηλεκτρική ενέργεια που δημιούργησε ο Quentin Bisch.

Το εξαιρετικά φυσικό τριαντάφυλλο του οίκου Mugler αποτελεί καρπό μιας τεχνικής διπλής εκχύλισης που συνδυάζει την κλασική απόσταξη με βιοτεχνολογία. Τα δαμασκηνά τριαντάφυλλα που επιλέγονται σχολαστικά για το Angel Nova υποβάλλονται σε μια πρώτη απόσταξη: από αυτή την κλασική διαδικασία δημιουργούνται φυσικά υπολείμματα, τα οποία ο οίκος Mugler έχει δεσμευτεί να ανακυκλώνει, ακολουθώντας μια προσέγγιση πιο φιλική προς το περιβάλλον. Απαλλαγμένα από το άρωμά τους, τα ροδοπέταλα μένουν μόνο με το χρώμα τους. Ακολουθεί μια δεύτερη εκχύλιση που πραγματοποιείται με μια καινοτόμο μέθοδο βιοτεχνολογίας, κι έτσι αποκαλύπτεται ένα νέο άρωμα.

It’s good to know: Η επαναχρησιμοποίηση, δηλαδή η εκ νέου χρήση των ροδοπέταλων που έχουν ήδη υποβληθεί σε απόσταξη, αποτρέπει την πρόωρη καταστροφή των ροδοπέταλων και εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην αρωματοποιία. Έτσι δεν εξοικονομούνται μόνο οι πόροι του φυσικού φυτού (ένα άνθος = δύο εκχυλίσματα), αλλά δημιουργείται επίσης ένα αποκλειστικό προϊόν που έχει τουλάχιστον την ίδια ποιότητα και λαμβάνεται από τα κατάλοιπα μιας άλλης παραγωγής με μια ενζυματική διαδικασία κι όχι με απλή συγκομιδή. Η μάρκα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης αυτής της επαναστατικής διαδικασίας για ένα έτος.

error: Content is protected !!