Το 6ο Santa Run έφερε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα!

16/12/2019 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας, το φετινό Santa Run.

Η ομάδα της Holmes Place με την CEO Ελλη Φλεγγα και τη Μαρίνα Κουταρέλλη

Εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες όλων των ηλικιών, ξεχύθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συμμετείχαν σε έναν αγώνα για καλό σκοπό γεμίζοντας με χριστουγεννιάτικο χρώμα το κέντρο της στολισμένης πόλης. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για ακόμη μία χρονιά εντυπωσιακή, καθώς οι συμμετοχές εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ!

Ελλη Φλέγγα Μαρίνα Κουταρέλλη

Η εκκίνηση δόθηκε στο City Link, έξω από το Holmes Place Athens Club, στις 09:30 το πρωί, με τους Αϊ Βασίληδες να διανύουν μια απόσταση 3 χλμ. στην καρδιά της πρωτεύουσας για να καταλήξουν στο ίδιο σημείο για τον τερματισμό. Με θετική διάθεση, χαμόγελα και κέφι οι δρομείς έστειλαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και καλής θέλησης, καθώς το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στην ένωση «Μαζί για το Παιδί» και τον ΟΠΑΝΔΑ.

Γιάννης Δρυμωνάκος

Στέλιος Κουδουνάρης, Άννα Ροκοφύλλου (Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ), Αλεξ Κασανδρινός

Melissa Pasta team

Γιάννης Δρυμωνάκος & Μάρλευ

It’s good to know: Το Santa Run πραγματοποιήθηκε με διοργανωτές τα Holmes Place και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab, καθώς και με τη συνδιοργάνωση του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons