ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

To Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»!

Η μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ στέλνει το πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το όραμα της Ιδρύτριας του Σωματείου Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

Με συγκινητικά μεγάλη προσέλευση κόσμου, που ήρθε για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο, πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές αγάπης και προσφοράς στο πιο ζεστό bazaar της πόλης, το οποίο αποτελεί πια έναν ετήσιο θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης. Το γούρι του Συλλόγου για το 2024, που είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα γούρια στην ιστορία του Συλλόγου, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών του Bazaar.  Πρόκειται για μια αναπαράσταση του  Πολικού Αστέρα (“Northern Star”) ο οποίος συμβολίζει για την ΕΛΠΙΔΑ την παντοτινή πυξίδα αληλεγγύης.  Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία θα είναι για πάντα το φωτεινό αστέρι που θα καθοδηγεί την ΕΛΠΙΔΑ στο δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου κυρία Μαριάννα Λαιμού και κατασκευασμένο από τo κοσμηματοπωλείο «SERKOS».

Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.


Οι επισκέπτες του Bazaar στήριξαν με τις αγορές τους το περίπτερο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» γύρω από την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, να γίνει εθελοντής δότης ή ακόμα και να συμβάλει στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη μέσω του Προγράμματος «Υιοθέτησε ένα δείγμα».
Ιδιαίτερα ξεχωριστή ήταν η έναρξη του φετινού Bazaar με τις παιδικές φωνές της Χορωδίας του Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Αθηνών, μέλη του ELPIDA Junior, που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες, προσφέροντας χαμόγελα συγκίνησης στους παρευρισκόμενους, ενώ σημαντική ήταν η παρουσία του ραδιοφωνικού σταθμού MyRadio 104,6 και της εκπομπής “The Mappes Show”, του Δημήτρη Ουγγαρέζου και των συνεργατών του, που εξέπεμπαν ζωντανά από τον χώρο του Bazaar, στο πλαίσιο του 7ήμερου ραδιομαραθωνίου για την «ΕΛΠΙΔΑ».

Η έναρξη του Bazaar με την Χορωδία του Κολλεγίου Αθηνών

Στην οργανωτική επιτροπή του φετινού Bazaar συμμετείχαν οι κυρίες: Λαιμού Μαριάννα, Έλληνα Τζωρτζίνα, Μινέττα Αλίνα, Θανοπούλου Νάσια, Βαρδινογιάννη Αλεξία, Βαρδινογιάννη Χρυσή και Ιωάννου Έλλη.

ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ

O Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο ξενοδοχείο SEMIRAMIS της οικογένειας Δάκη Ιωάννου αλλά και τις εταιρείες που είχαν την ευγενική καλοσύνη με την προσφορά τους να στηρίξουν το Σωματείο μας και συγκεκριμένα: Diamond Club, Emily Vafias, Pavlos the Flower Workshop, Ersi, Reve de la Maison, Manolo, Marva, Anatol καθώς και τον Ετεοκλή Παύλου και την μητέρα του Ξενώνα μας Σοφία Μπουρπάκη που προσέφεραν τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

Λώρα Τσουκαλά, Αλεξάνδρα Τσαβλίρη
ΦΑΙΗ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΧΡΥΣΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
Η Έλλη Ιωάννου με την κόρη της
Αλίνα Μινέττα, Αθανασία Μαρινάκη
ΗΡΩ ΒΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΘΕΚΛΗ ΚΑΜΠΑΝΗ
Νάσια Θανοπούλου, Λάουρα Λαλαούνη
Ισμήνη Παναγιωτίδη, Σία Κολλάκη
ΕΛΕΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΥ, ΤΑΛΙΝ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ
ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ-ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΛΕΓΓΑ
ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ, ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ
ΕΜΙΛΥ ΒΑΦΕΙΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΥΓΓΑΡΕΖΟΣ, ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Ρίτα Μωραιτάκη, Μελίνα Δασκαλάκη
Ο ΣΕΡΚΟΣ ΤΖΑΝΙΚΙΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΑΛΙΝ
ΛΙΑΝΑ ΒΟΥΡΑΚΗ, ΗΡΩ ΒΑΧΑΡΗ
ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΡΕΓΓΙΝΑ ΚΟΥΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ
ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΛΑΟΥΡΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ-ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Επίσης, ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ ευχαριστεί τις 31 μεγάλες εταιρείες οι οποίες διέθεσαν στο Σύλλογο μέρος των εσόδων τους από την πώληση των ξεχωριστών δημιουργιών τους.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!