ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tis the Ski-son!

It’s Time for Warm Jackets Ski & Fondue!

Δεν ξέρω γιατί είμαι χαρούμενη πιο πολύ: για το γεγονός πως πριν μία εβδομάδα ακριβώς, στις 5 Ιανουαρίου έκανα μπάνιο στη θάλασσα του Άγιου Μάμα στις Σπέτσες, και μετά σεργιάνιζα με το μαγιό μου την Promenade έως την Ντάπια ή για το ότι ναι, από χθες αρχίζει και γίνεται το τοπίο όλο και πιο λευκό. Ή τουλάχιστον, απόλυτα χειμωνιάτικο… Μα αυτή είναι η Ελλάδα μας τον Ιανουάριο, και αν μόλις προχθές έψαχνα αγωνιωδώς για ένα ξεχασμένο μαγιό στα συρτάρια του θερινού μου παραδείσου, χθες, ναι μόλις χθες, έψαχνα το απόλυτο jacket που πλέον πρωταγωνιστεί στις πιο διάσημες βουνοκορφές της Ευρώπης (όποιοι μόλις γύρισαν από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους στις Άλπεις μπορούν να το επιβεβαιώσουν) και στις πιο cool λεωφόρους των Μητροπόλεων του κόσμου. Για τα JOTT μιλάω φυσικά, που αν δεν έμαθες τα νέα ακόμα, δεν χρειάζεται να τα φέρνεις πλέον από τα ταξίδια σου, μιας και μόλις άνοιξε τη δική του φανταστική boutique στον πρώτο όροφο του Golden Hall! Μα γι’ αυτό δεν είμαι εγώ εδώ? Για να σε ενημερώσω για όσα καλύτερα συμβαίνουν στη πόλη?

Follow me…

Αν δεν γνωρίζεις το JOTT, είναι το brand που επιστρέφει στα basics. Αλλά φυσικά και το γνωρίζεις, πρόκειται για τα πιο cool jackets στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. 

Η τεχνογνωσία της JOTT συνδυάζει λειτουργικότητα και δημιουργικότητα, και καθιστά τα essentials πιο πρακτικά, πιο προσαρμοσμένα και πιο κομψά.

Στοχεύει στην απόλυτη ελευθερία του ατόμου, και αν διαθέτεις έστω κι ένα JOTT jacket, το γνωρίζεις ήδη. Το JOTT είναι ένα παγκόσμιο brand που αγαπά τη διαφορετικότητα. Όλοι έχουν το δικό τους γούστο, το δικό τους στιλ. Στη JOTT θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, αφού δίνεται έμφαση σε όλα τα σχέδια ίσια, στενά, με ή χωρίς μανίκια ή κουκούλες. 

Τέλος, επίσης αν δεν το γνωρίζεις ακόμα -που είμαι σίγουρη για το αντίθετο-, κάθε εποχή, τα λατρεμένα JOTT προσφέρουν τουλάχιστον 12 νέες αποχρώσεις. (Τα δικά μου αγαπημένα είναι το λευκό και το πράσινο).

Welcome Winter!

error: Content is protected !!