ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τις Κυριακές ροκάρουμε με τα παιδιά μας στο Hard Rock Cafe Athens!

Κάθε Κυριακή, το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται γονείς και παιδιά, για να περάσουν μια μέρα γεμάτη με παιδικές δραστηριότητες και αυθεντική Rock ‘n’ Roll μουσική! Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την πιο ξέγνοιαστη μέρα της εβδομάδας στον ιδιαίτερο χώρο του Hard Rock Cafe, να παίξουν και να γευτούν λαχταριστές γεύσεις, όπως finger food επιλογές του Bites menu, αλλά και ροφήματα και χυμούς. Όσο για τους μεγάλους της παρέας, δεν λείπουν τα πάντα ξεχωριστά cocktails του Hard Rock Cafe, καθώς και μη αλκοολούχες προτάσεις.

Hard Rock Cafe_Kids' Sundays 4

Οι μικροί μας ήρωες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον animateur του Hard Rock Cafe Athens που βρίσκεται εκεί κάθε Κυριακή από τις 13.30 έως τις 16.30, για να ψυχαγωγήσει τα παιδιά με face painting, κατασκευές με μπαλόνια, ζωγραφιές, καθώς και παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης!
Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Rock Shop, το κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του Hard Rock Cafe. Όλα τα είδη είναι υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού, αναδεικνύοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe_Kids' Sundays 3

Παράλληλα, το Hard Rock Cafe Athens προσφέρει τη δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών και εφηβικών πάρτυ στον 1ο όροφο, χωρητικότητας έως 150 ατόμων. Η ομάδα του Hard Rock Cafe αναλαμβάνει την πλήρη οργάνωση, προσφέροντας πληθώρα επιλογών και δραστηριοτήτων, αυθεντική Hard Rock μουσική και μοναδικό φαγητό, για να μετατρέψει κάθε πάρτυ σε μια αξέχαστη εμπειρία!

error: Content is protected !!