ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τήνο, Πάρο ή Κέρκυρα; Η Lancaster σας ταξιδεύει σε αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς!

Η Lancaster γιορτάζει τις ηλιόλουστες στιγμές του καλοκαιριού και σας ταξιδεύει σε αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς, για να ανακαλύψετε το δικό σας #PlaceToGlow.
Επισκεφθείτε το www.placetoglow.gr για να συμμετέχετε στον πιο καλοκαιρινό διαγωνισμό και να απολαύσετε μοναδικές, ξέγνοιαστες στιγμές κάτω από τον ήλιο στην Πάρο, την Τήνο ή την Κέρκυρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παίξετε στο quiz, να αντιστοιχήσετε τις φωτογραφίες για κάθε #PlaceToGlow με το όνομα του νησιού μέχρι τις 30 Ιουλίου και να διεκδικήσετε μια μοναδική απόδραση για δύο άτομα.


Το καλοκαίρι είναι μια ευκαιρία για κάθε γυναίκα να λάμψει, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά. Η Lancaster γίνεται σύμμαχος κάθε εξόρμησης κάτω από το φως του ήλιου και προσφέρει σε τέσσερις ακόμα τυχερούς, ένα πλήρες σετ προϊόντων αντηλιακής προστασίας των σειρών Sun Sensitive, Sun Beauty ή Sun Sport για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το φως του ήλιου, με ασφάλεια.
Επιπλέον, μέχρι τις 30 Ιουλίου θα βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lancaster, με έκπτωση έως και -30%, σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα καλλυντικών.


#LivewithLight & και βρες το δικό σου #PlacetoGlow σε μαγικούς καλοκαιρινούς προορισμούς!

error: Content is protected !!