ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Time to give…

Ώρα να δώσεις….Ελπίδα…Αυτό τον Αύγουστο η Guess Watches και η GcTimepieces φιλοξενούν τρεις ξεχωριστούς Αγώνες Σκυταλοδρομίας «TimetoGive (Ώρα να δώσεις)» για να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ιδρύθηκε στις αρχές του 90 για να καλύψει τις ιατρικές ανάγκες παιδιών με καρκίνο που χρειάζονται μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών. Στα είκοσι τρία χρόνια από την ίδρυση του, ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» έχει συγκεντρώσει χρήματα με ιδιωτική πρωτοβουλία για να ιδρύσει:

– Την πρώτη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Ελλάδα.

– Έναν ξενώνα 30 δωματίων όπου τα παιδιά και οι οικογένειές τους μπορούν να φιλοξενηθούν κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο οποίος είναι επανδρωμένος εξειδικευμένο προσωπικό.

– Τον Οκτώβριο του 2010, την Πρώτη Ογκολογική Μονάδα Παίδων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΔΑ»

ok

Δρομείς, αντιπρόσωποι των Guess Watches από όλο τον κόσμο, από  περισσότερες από 60 χώρες στις οποίες πωλούνται τα Guess Watches, θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Κάθε συμμετέχων στον αγώνα θα συγκεντρώσει χρηματικές δωρεές από φίλους και οικογένεια, τα οποία θα δοθούν στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ μετά τον τελευταίο αγώνα. Ο στόχος κάθε Αγώνα Σκυταλοδρομίας «Time to Give» είναι να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία θα στηρίξουν το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» για την αγορά ενός νέου καρδιολογικού μηχανήματος.

Το Πρόγραμμα «Faces to WatchTime to Give» είναι μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Guess Watches το 2007 για να ενισχύσει την υγεία, εκπαίδευση και πρόνοια των παιδιών σε όλον τον κόσμο. Μέσω εράνων, συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας διάθεσης περιορισμένου αριθμού ρολογιών «Time to Give» και εκδηλώσεων με υπαλλήλους, αντιπροσώπους, κατασκευαστές και συνεργάτες λιανικής, η Guess Watches έχει δωρίσει πάνω από 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε σχεδόν δώδεκα φιλανθρωπίες σε τέσσερις ηπείρους.

Το Πρόγραμμα «Time to Give» έχει την τιμή να στηρίξει το Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ» στις προσπάθειές του να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών με καρκίνο.

Αν θέλετε να βοηθήσετε τις προσπάθειες, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα δωρεών στην ιστοσελίδα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» http://www.elpida.org/gr/donations.html και προσθέστε το «Guess Watches» στο τμήμα των σχολίων.

 

error: Content is protected !!