ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τι σας έλεγα χθες για το Naked Ambition? Ε, δεν είχα δοκιμάσει το Quiet Riot…

Εγώ ό,τι λέω δεν το παίρνω πίσω, εξάλλου, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Γιατί όταν μιλάμε για το Naked Ambition, μιλάμε για το α-πό-λυ-το nude lipstick, ενώ το Quiet Riot είναι το πιο πλούσιο και αριστοκρατικό Burgundy που μπορείς να φανταστείς. Και από τα ελάχιστα Burgundy που πάνε εξίσου στις ξανθές και στις καστανές!

Εννοείται πως στην σειρά Pure Color Envy Paint-On Liquid Lipcolor της Estée Lauder αναφέρομαι -πάλι!- που ενώ το Naked Ambition το επέλεξα λίγο στην τύχη online (έστω κι αν μου έκατσε το καλύτερο nude ever!), σήμερα λίγο πριν από ένα επαγγελματικό ραντεβού μου στο Il Barretto, πετάχτηκα μέχρι το corner της Estée Lauder, στο attica και δοκίμασα ένα πιο έντονο lipstick γιατί από την κούραση, από το ξενύχτι και από την ένταση, και εντελώς αμακιγιάριστη, έμοιαζα σαν άρρωστη….

Πάντα σε Matte υφή, την οποία προτιμώ και αγαπώ ιδιαίτερα!

Εντελώς αμακιγιάριστη, τονίζω μόνο τα χείλη μου με το Paint On Liquid Lipcolor, Quiet Riot Matte

Αγαπημένες μου την συγκεκριμένη απόχρωση μπορείτε να την βρείτε online εδώ ή για τις πιο παραδοσιακές υπάρχει πάντα το λατρεμένο Estée Lauder corner, στο attica! xxx

Εντελώς αμακιγιάριστη και με έμφαση μόνο στα χείλη με το lipliner, το no “14 wine” και το Quiet Riot 304, #LipsToEnvy, συνεχίζω κανονικά την μέρα μου nonstopable έως το βράδυ, που έχουμε μεγάλα σχέδια για τη σημερινή γιορτή!

Stay-in-Place Lip Pencil, Απλώνεται εύκολα, με ακρίβεια και 12 ώρες διάρκεια! Δοκιμάστε την απόχρωση “Wine”!

Love it!!!!

burgundy kisses!

Ready to Go!!!

Stay tuned, burgundy kisses!

error: Content is protected !!