ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Τι κάνετε σήμερα 17.00-20.00′?

Σας έχω πρόταση!

Σας τα έχω πει και στα stories μου από χθες, αλλά μιας και εγώ δεν είμαι instagrammer να επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο, σας προσκαλώ και επισήμως από εδώ!
Λοιπόν, με την ευκαιρία του “Τhe Golden Wedding Project”, σας προσκαλούμε στον παραμυθένιο χώρο που δημιουργήσαμε για να τιμήσουμε τις νύφες του Καλοκαιριού, όπου σήμερα Σάββατο 17 Μαρτίου, 17.00′-20.00′, ο Οίκος Tom Ford, θα βρίσκεται μαζί μας, και θα σας περιμένει να περιποιηθεί το μακιγιάζ σας, είτε είστε υποψήφια νύφη είτε προσκεκλημένη σε έναν από τους ομορφότερους γάμους της σεζόν!

Σας περιμένουμε στον χώρο που φιλοξενεί το “Τhe Golden Wedding Project”, στον 1ο όροφο του Golden Hall -ακριβώς ανάμεσα στο attica και στο Kessaris-, για να πειραματιστούμε με τις ολοκαίνουργιες συλλογές του Οίκου καλλυντικών, και να επιμεληθεί το σημερινό μακιγιάζ σας ο Make Up Artist του Tom Ford, Emerson!

Και ένα έξτρα δώρο για όσες από εμάς κάνουμε το -absolutely sexy- Tom Ford Make Up:

Μετά το τέλος κάθε μακιγιάζ  θα μας δίνεται η  ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό άρωμα από την Private Blend Collection για εμάς και το ταίρι μας στο counter TF ως δώρο!

Join us, I’m on my way!  xxx

error: Content is protected !!