ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θρίαμβος με ακόμα μία Sold out παράσταση της Μαρινέλλας για την “Ελπίδα”!

H Μαρινέλλα, γνώρισε την αποθέωση για μία ακόμα παράσταση που παρουσίασε με μοναδική επιτυχία στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Θρίαμβος για τη μοναδική παράσταση που πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Η Μεγάλη Κυρία της μουσικής ολοκλήρωσε τον κύκλο των εμφανίσεων της στο ΚΠΙΣΝ με μία ακόμα sold out παράσταση, ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με διαχρονικές επιτυχίες, με συγκλονιστικές εκτελέσεις κι ερμηνείες, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη και με τον Αλέξιο Πρίφτη να διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών.

Η ανεξίτηλη αγάπη του κόσμου για τη Μαρινέλλα καταγράφηκε ακόμα μία φορά τόσο από το sold out της παράστασης που σημειώθηκε από τις πρώτες μέρες ανακοίνωσης της, αλλά και από την αποθέωση της διαχρονικής ερμηνεύτριας με το θερμό, ενθουσιώδες χειροκρότημα!

O Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κος Παναγιώτης Πικραμμένος, ο κος Μάκης Μάτσας, Μαρινέλλα, η Πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής & Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ κα Φώφη Γεννηματά, κα Μαίρη Γεννηματά, ο Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και Πρύτανης ΕΚΠΑ κος Θάνος Δημόπουλος, κα Βιβή Γεωργαντίδου-Παττακού

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων διατέθηκαν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Χαρούλα Αλεξίου, Μαρινέλλα

Μαρινέλλα, Τάκης Ζαχαράτος

Μαρινέλλα, Κωνσταντίνος Αργυρός

Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος

Κατερίνα Γκαγκάκη, Τζένη Τζιβεριώτη

Φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης

error: Content is protected !!