ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

This February I love: Dark Fruit Forest Ice Cream by Kayak!

Ανακαλύψτε ξανά τη μαγική εμπειρία απόλαυσης ενός παγωτού μέσα από την Kayak.

Κάθε μήνα η ελληνική εταιρία Kayak μας προτείνει μία γεύση παγωτού που θα μας ταξιδέψει στην απόλαυση και θα μας οδηγήσει στο να ανακαλύψουμε τα κρυμμένα διατροφικά μυστικά των παγωτών της.

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας του έρωτα! Ο μήνας που καλεί την καρδιά να χτυπήσει πιο δυνατά και να ανταπεξέλθει στη μυσταγωγία της δημιουργίας μοναδικών στιγμών και εμπειριών.

Η Kayak προτείνει για το μήνα Φεβρουάριο το παγωτό Dark Fruit Forest!

fillerkaya

Ένας έρωτας που κάνει καλό!

Παγωτό σοκολάτα με μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα Manjari της Valrhona, βατόμουρα και κομμάτια μπισκότου σοκολάτας…

Βελούδινο και γοητευτικό στην υφή, λιώνει στο στόμα απελευθερώνοντας τη λεπτή γεύση της σοκολάτας και τη γλυκόξινη αίσθηση των εκλεκτών μούρων, πλημμυρίζοντας τον ουρανίσκο με νότες φρούτων και σοκολάτας.

Η σοκολάτα Manjari της Valrhona περιέχει τουλάχιστον 64% κακάο Μαδαγασκάρης και είναι πικάντικη με γεύσεις κόκκινων φρούτων.

Η Valrhona είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής σοκολάτας υψηλής ποιότητας, καθώς χρησιμοποιεί τις καλύτερες ποικιλίες κακάο από δεκάδες χώρες. Για το λόγο αυτό επιλέγεται από τους μεγαλύτερους σεφ παγκοσμίως, με ιστορία πάνω από 90 χρόνια.

Τα οφέλη της μαύρης σοκολάτας είναι γνωστά. Αποτελεί μία από τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών στον πλανήτη. Τα συστατικά της μαύρης σοκολάτας συμβάλλουν επίσης σε χαμηλότερο κίνδυνο καρδιακής νόσου μακροπρόθεσμα.

Βρείτε τη γεύση του μήνα στο Kayak All Day Lounge Cafe στη Γλυφάδα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

“Δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε και δεν επαναπαυόμαστε ποτέ στις υπάρχουσες γεύσεις. Στόχος μας είναι να καινοτομούμε και να ψάχνουμε διαρκώς την τέλεια συνταγή.”
Οικογένεια Σταυρίδη – Kayak.

error: Content is protected !!