ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ας κάνουμε τον κόσμο ροζ…

Αθήνα...

Athens…

Η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, μαζί με τους συνεργάτες της ανά τον κόσμο, φωταγωγεί σημαντικά κτίρια – ορόσημα ανά τον κόσμο με ροζ χρώμα για να επιστήσει την προσοχή στην σημασία της υγείας του στήθους. Το μήνυμα της φετινής καμπάνιας είναι “Ας Νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί.’’ Ας συμβάλουμε στις προσπάθειες της Estee Lauder να συνεχιστεί το έργο της Evelyn Lauder για την εξάλειψη του καρκίνου του μαστού.
Την άλλη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα φωταγωγηθεί η Στοά Σπηρομήλιου στο κέντρο της Αθήνας…

City Hall of Athens...

City Hall of Athens…

Πρόκειται για ένα έργο του ελληνικού Μεσοπολέμου – σημείο που συνδέει την Αθήνα του χθες και του σήμερα -και αναγνωρισμένου από την Πολιτεία ως διατηρητέο μνημείο. Η γλυπτική εγκατάσταση «ΠΕΡΑΣΜΑ» στο εσωτερικό της Στοάς αποτελεί το μεγαλύτερο υπαίθριο έργο της Ελλάδας κι ένα από τα μεγαλύτερα έργα της Ευρώπης.

United Kingdom, The British Museum...

United Kingdom, The British Museum…

Στα πλαίσια της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών  Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη.
Η Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Παγκοσμίων Μνημείων –Σημείων Οροσήμων της Εκστρατείας Ενημέρωσης ξεκινά το 2000 από την Evelyn Lauder, για να αφυπνίσει την προσοχή στη σημασία της υγείας του μαστού και της έγκαιρης διάγνωσης. 
Περισσότερες από 40 Πρώτες Κυρίες σε όλο τον κόσμο, καθώς και άλλες προσωπικότητες συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Παγκοσμίων Μνημείων –Σημείων Οροσήμων, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και φωταγωγώντας εκατοντάδες κτίρια σε ροζ χρώμα.

Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!

Το 2010 η Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού δημιουργεί για πρώτη φορά ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες με τίτλο «Τα περισσότερα Κτίρια- Ορόσημα που φωταγωγούνται  για ένα σκοπό μέσα σε 24 ώρες».  Ιστορικά αξιοθέατα όπως το AngeldelaIndependencia (Μεξικό), Το Peninsula Hotel (Χονγκ Κονγκ), το Ζάππειο (Ελλάδα), το BurjAl Αραβικά (Ντουμπάι) και το Κέντρο Ροκφέλερ (ΗΠΑ), φωταγωγούνται συγχρόνως μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 24 ωρών…

NEW

Φέτος επιλέχτηκε ένα ιδιαίτερο σημείο της πόλης των Αθηνών.
Ένα σημείο που συνδέει την Αθήνα του χθες και του σήμερα και αποτελεί ένα έργο του ελληνικού Μεσοπολέμου, που ισορροπεί ανάμεσα στο νεοκλασικό
παρελθόν της πόλης και στην πρόκληση του μοντερνισμού και δεν είναι άλλο από την Στοά Σπυρομήλιου, στο City Link….

Let’s be there…Think pink!

O γύρος του ροζ κόσμου…

Heathrow Airport Terminal 3

Heathrow Airport Terminal 3…

Niagara Falls...

Niagara Falls…

Erasmusbrug Pink...

Erasmusbrug Pink…

Australia Sydney Opera House...

Australia Sydney Opera House…

United Kingdom, The British Museum...

United Kingdom, The British Museum…

Dubai, Burj Al Arab...

Dubai, Burj Al Arab…

Nelsons Column...

Nelsons Column…

Argentina, Cabildo de Buenos Aires...

Argentina, Cabildo de Buenos Aires…

Αθήνα, Λυκαβηττός...

Αθήνα, Λυκαβηττός…

South Africa, Nelson Mandela Bridge...

South Africa, Nelson Mandela Bridge…

Athens, Grand Bretagne Hotel...

Athens, Grand Bretagne Hotel…

China, Oriental Pearl Tower...

China, Oriental Pearl Tower…

Singapore, Marina Bay Sands Museum & Bridge...

Singapore, Marina Bay Sands Museum & Bridge…

France, Opera Garnier...

France, Opera Garnier…

Berlin, Brandenburger Tor Gate...

Berlin, Brandenburger Tor Gate…

 

error: Content is protected !!