ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θεσσαλονίκη: Οι “Καλλιπάτειρες” έκοψαν την πίτα τους!

Σε μία απόλυτα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του παραρτήματος Θεσσαλονίκης του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα Κατερίνα Παναγοπούλου, η συντονίστρια του παραρτήματος Θεσσαλονίκης κα Κούλα Γιαννακίδου καθώς και μέλη και φίλοι του Σωματείου. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν η Αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου και η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου, ενώ τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειου.

Η Λίλη Βαφειάδη, η Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Γ. ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ Κατερίνα Παναγοπούλου & η Πλαστικός Χειρουργός Γιολάντα Πεπέ

Η Φλώρα Χατζηιωαννου του fur leather Χατζηιωάννου, η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ, η Ιφιγένεια Κουτσουβέλη & η Ηρώ Τζελέπογλου

Η διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ, η Χριστίνα Τζελέπογλου και ο Κυριάκος Δημητριάδης του Ιατρικού Κέντρου Γονιμότητας Ιάκεντρο

Η Χριστίνα Καραμήχου του ζαχαροπλαστείου Plaisir & η Βουλευτής Άννα Ευθυμίου

Η Νέλλη Μαυρουδή & η Ρένα Χατζηαποστόλου του It’s all Greek on me

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ, τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ, το κέντρο εξωσωματικής γονιμοποίησης Ιάκεντρο, η πλαστικός χειρουργός Γιολάντα Πεπέ, το κατάστημα Χατζηιωάννου FUR & LEATHER, η εταιρία Τζίμας cosmetics και τα ζαχαροπλαστεία Plaisir.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά στην οποία προσέφεραν δώρα η γκαλερί KAPOPOULOS Fine Arts, το κοσμηματοπωλείο THALIA EXARCHOU, η εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού MLS, η ANCIENT KAΛΛΟS, η It’s all Greek on me, το κοσμηματοπωλείο B bracelets, το διατροφολογικό κέντρο “διά τροφήν” της Βιργινίας Παπαεμμανουήλ, τα καταστήματα Οπτικών Παυλίδη και η ΙNGLOT cosmetics.
Την επικοινωνία της εκδήλωσης ανέλαβε η Mar.Com Τζελέπογλου.

error: Content is protected !!