Θεσσαλονίκη: Με ένα λαμπερό πάρτι γιόρτασε τα γενέθλια του το The Excelsior!

02/10/2019 • LIFESTYLE

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα και παρουσία πλήθους κόσμου, κορυφώθηκαν οι δράσεις για τη συμπλήρωση των 10 ετών από την έναρξη της λειτουργίας του The Excelsior. Σημαντικές προσωπικότητες από το πολιτικό, επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι της πόλης έδωσαν το “παρών” στο μοναδικό πάρτι που διοργάνωσε το ξενοδοχείο στον κομψό χώρο της Charlie D. Brasserie.

Επισκέπτες, φίλοι και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να αναπολήσουν αξέχαστες στιγμές από την ιστορία του Excelsior, να μοιραστούν τις ευχές τους για το μέλλον και να ζήσουν μια πραγματικά ξεχωριστή βραδιά, η οποία πλαισιώθηκε από εκλεκτά εδέσματα, οινικές απολαύσεις και μοναδικές μουσικές επιλογές.

Μαριαλένα Μηλιαρά, Λήδα Παπαδοπούλου

Tα δέκατα γενέθλια του Excelsior σημοτοδοτήθηκαν από ένα πλήθος δράσεων καθόλη τη διάρκεια του 2019, στο πλαίσιο της εορταστικής καμπάνιας ExcelsiorGR10. Για τα όμορφα αυτά 10 χρόνια στην πορεία του ξενοδοχείου, εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης και όχι μόνο, μοιράστηκαν τη δική τους εμπειρία από το Excelsior καθώς και τις πιο θερμές ευχές τους για το μέλλον.

Ο Κωνσταντίνος και η Λένα Τορνιβούκα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ακόμα μια από τις εκπλήξεις της φετινής χρονιάς ήταν και η συνεργασία με έναν από τους σημαντικότερους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδας, για τη δημιουργία ενός signature επετειακού κρασιού το οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν στην Charlie D. Brasserie, που φέρει την υπογραφή του διάσημου restaurateur Απόστολου Τραστέλη.

Βαγγέλης και Σόνια Γεροβασιλείου

Νανώ Κουγιουµτζόγλου, Μιχάλης Καραβιώτης

Kατερίνα Καραμφυλίδου, Γιώργος Τούλας, Ορέστης Ανδρεαδάκης Διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ρένια Ταρλατζή, Φρίντα Αθανασιάδη, Λένα Τορνιβούκα, Μάτα Ζησιάδη

Δημήτρης Μακρής, Γιάννης Διακογιάννης, Φλωρεντίν Τζέκης

Λένα, Κωνσταντίνος, Ισμήνη και Χριστίνα Τορνιβούκα

Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ζωή Λαμπροπούλου, Λένα Λαμπροπούλου, Φώτης Λαμπρόπουλος

Ρομπέρτο Ραφαήλ, Αντωνία Μπέτου, Γιώργος Καλόμοιρος

Ντίνος Αθανασιάδης, Βασίλης Ταρλατζής, Άγγελος Δημητριάδης

Το εντυπωσιακό πάρτι στο The Excelsior, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δράσεις των 10 χρόνων του ξενοδοχείου, σηματοδοτεί και την υπόσχεση του ομίλου TOR να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση την πορεία του ξενοδοχείου για τις επόμενες δεκαετίες, αποτελώντας όπως πάντα ένα ορόσημο ποιοτικής, πολυτελούς φιλοξενίας στην Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons