Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα Caviar Dinner, όπου ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Cream. Σκοπός του private caviar dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια σπάνια ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie. Η βραδιά ξεκίνησε με Dom Perignon champagne cocktail, ενώ στη συνέχεια, οι 24 καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες Υψηλής Γαστρονομίας του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Ένα μενού πέντε πιάτων βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη συλλογή Skin Caviar και τις λέξεις απόλαυση, επιστήμη, τεχνολογία, ανανέωση και masterpiece, λέξεις άρρηκτα δεμένες με τις αξίες του οίκου La Prairie.
Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο, ανανεωμένο προϊόν Skin Caviar Luxe Cream μαζί με τον ορό της συλλογής Skin Caviar Liquid Lift και το Skin Caviar Essence in Lotion για να τους μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του.
credits: Studio Panoulis