ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

There’s not such thing as too much caviar, baby!

Ο Ελβετικός οίκος καλλυντικών La Prairie παρέθεσε ένα Caviar Dinner, όπου ο Όμιλος Σαράντη παρουσίασε την ανανεωμένη Skin Caviar Cream. Σκοπός του private caviar dinner, ήταν να δημιουργηθεί μια σπάνια ατμόσφαιρα ώστε οι προσκεκλημένοι να βιώσουν την εμπειρία μαγείας και πολυτέλειας του ελβετικού οίκου La Prairie. Η βραδιά ξεκίνησε με Dom Perignon champagne cocktail, ενώ στη συνέχεια, οι 24 καλεσμένοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις exclusive γευστικές δημιουργίες Υψηλής Γαστρονομίας του βραβευμένου chef Αλέξανδρου Τσιοτίνη. Ένα μενού πέντε πιάτων βασισμένο στο χαβιάρι και εμπνευσμένο από τη συλλογή Skin Caviar και τις λέξεις απόλαυση, επιστήμη, τεχνολογία, ανανέωση και masterpiece,  λέξεις άρρηκτα δεμένες με τις αξίες του οίκου La Prairie.

Αλέξανδρος Τσιοτίνης

Το μενού δημιούργησε ο καταξιωμένος chef, αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά ενώ η γαστρονομική πρόκληση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν να δώσει γεύση στο νέο αριστούργημα της La Prairie…

…Το αποτέλεσμα ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ο οίκος La Prairie στο τέλος του δείπνου προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους το νέο, ανανεωμένο προϊόν Skin Caviar Luxe Cream μαζί με τον ορό της συλλογής Skin Caviar Liquid Lift και το Skin Caviar Essence in Lotion για να τους μυήσει στον μαγευτικό κόσμο του.

Ρόη Αποστολοπούλου

Ελίνα Σμπώκου, Αλεξανδρα Χαλκιά, Ασπα Καραγεωργίου, Μαρίνα Βερνίκου

Ντέμη Βεζυρούλη, Μάρα Εμπειρίκου

Σίσσυ Πετζετάκη, Μικαέλλα Δόξα

Ρόη Αποστολοπούλου, Ειρήνη Νταϊφά, Αιμιλία Παπαθανασοπούλου

Ειρήνη Δανελιάν, Φαίη Μπαρμπαλιά, Ελενα Μπαρμπαλιά

Ελίνα Σμπώκου, Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης

Μίλτος Καμπουρίδης, Τάκης Ζαχαράτος, Γιώργος Ντάβλας

Φανή Σαραντοπούλου, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Μιράντα Πατέρα

Ασπα Καραγεωργίου, Αλεξάνδρα Χαλκιά

Ελενα Μπαρμπαλιά, Φαίη Μπαρμπαλιά, Μαρίνα Βερνίκου, Τζωρτζίνα Χείλαρη

credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!