ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θεραπείες ομορφιάς στο zen ALTERLIFE Beauty!

“Κυρία Μπέη, σας καλώ για να σας υπενθυμίσω το ραντεβού σας στο ALTERLIFE Beauty στις 15.00′, στη νέα πτέρυγα του Golden Hall ακούω την ευγενέστατη φωνή που από την γραμματεία του ινστιτούτου που είχα κλείσει ραντεβού με το Τμήμα Προσώπου για ένα peeling και μία βαθιά ενυδάτωση με τα κορυφαία προϊόντα της γαλλικής εταιρείας καλλυντικών Sothys Paris.
Η αλήθεια είναι πως μέσα στην αποπνικτική από ραντεβού ατζέντα της περασμένης εβδομάδας το είχα ξεχάσει, οπότε η ευγενέστατη φωνή ακούστηκε σαν πουλί του παραδείσου που μου τραγουδούσε μελωδίες της ευτυχίας εκείνη τη στιγμή. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, πετάω την ατσαλάκωτη “στολή εργασίας”, φοράω την πιο άνετη φόρμα μου και ένα δροσερό T-Shirt, και κατευθύνομαι προς το αγαπημένο μου Εμπορικό Κέντρο, όπου η έμπειρη ομάδα του ALTERLIFE Beauty, θα αναλάμβανε να επαναφέρει ό,τι στερούνταν η επιδερμίδα μου.
Δεν έχω μπει ακόμη στο υπερσύγχρονο ALTERLIFE Beauty και είμαι ήδη ανανεωμένη.


Follow me….

Όσο η υπεύθυνη επί της υποδοχής συνεργάτης του ALTERLIFE Beauty με ξεναγεί στους zen χώρους με τα κορυφαία μηχανήματα για αποτρίχωση, για τοπικό αδυνάτισμα, εξάλειψη κυτταρίτιδας και σύσφιξη, με ενημερώνει συγχρόνως για τη συνεργασία της Sothys Paris με την ALTERLIFE Beauty, που ξεκινά με παρουσίαση των θεραπειών προσώπου σε μια beauty week, κατά την οποία θα γίνεται Δωρεάν διάγνωση προσώπου από εξειδικευμένους συνεργάτες αισθητικούς, της κορυφαίας γαλλικής εταιρείας καλλυντικών, και θα προσφέρεται μια θεραπεία γνωριμίας με έκπτωση 60%.

Η ξενάγηση μου ξεκινάει από το Τμήμα Αδυνατίσματος, όπου η ALTERLIFE Beauty διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για το σώμα αντιμετωπίζοντας και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, τοπικού πάχους, κυτταρίτιδας και χαλάρωσης. Το LPG τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με τη μοναδική κρυολιπόλυση CLATUU Alfa μας εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, με ασφάλεια!
Η ALTERLIFE Beauty δίνει τη δυνατότητα και διατροφικής παρακολούθησης σε όλους που ξεκινούν τη προσπάθεια για ομορφότερο και υγιέστερο σώμα.

“Στο Τμήμα LASER αποτρίχωσης, εξοπλισμένοι με το Soprano Ice Platinum και 20 χρόνια εμπειρίας στην LASER αποτρίχωση, έχουμε τη καλύτερη και πιο εξειδικευμένη λύση για κάθε πρόβλημα τριχοφυΐας και κάθε τύπο δέρματος ή τρίχας” μου λέει η υπεύθυνη συνεργάτης του γνωστού ινστιτούτου και συνεχίζει “Είναι ανώδυνο και ασφαλές, γρήγορο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, και κατάλληλο για εφαρμογή όλο το καλοκαίρι. Είναι εγκεκριμένο από το FDA για μαυρισμένες επιδερμίδες, κατάλληλο για κάθε τριχοφυΐα, ξανθία, λεπτή, χοντρή ή μελαχροινή κλπ, ενώ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε επίμονες ορμονοεξαρτώμενες περιοχές ή ανδρική τριχοφυΐα. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε τη χρυσή, 5ετή, γραπτή, εγγύηση ALTERLIFE Beauty για το πλήρες πρόγραμμα αποτρίχωσης, σε όλους!!!” καταλήγει καθώς εγώ τώρα βρίσκομαι ήδη στο μαγικό χώρο που εφαρμόζονται οι θεραπείες του προσώπου και απολαμβάνω τα φανταστικά προϊόντα της Sothys Paris και τις ευεργετικές τπυς ικανότητες στην επιδερμίδα μου.

Μία ώρα αργότερα και νοιώθω ήδη την επιδερμίδα μου ξεκούραστη και δροσερή, έτοιμη να αντιμετωπίσει τόσο κάθε στρεσογόνα κατάσταση αλλά και τον αυθάδη ήλιο του καυτού καλοκαιριού.

error: Content is protected !!