ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Θέλεις ξεκούραστα μάτια?

Ερώτηση που κάνω και εγώ πρωί πρωί? Μα ήταν η ίδια ερώτηση που έκανα και στον εαυτό μου, όταν έκατσα απέναντι από τον καθρέφτη μου και αντίκρισα μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια μου. Τι περίμενες δηλαδή? Μετά από έναν εξουθενωτικό Δεκέμβριο με τα πιο σκληρά deadlines του χρόνου, μετά από τόσα πάρτι και άλλα τόσα ξενύχτια (τέλεια ήταν, δεν λέω, αλλά να’τα όλα τώρα αποτυπωμένα στην δυσκολότερη και πιο εύθραυστη  περιοχή του προσώπου), μετά από τόσες ώρες πτήσεων και πρωτίστως, μετά από τόσες και τόσες ώρες μπροστά στην οθόνη ενός Υπολογιστή (the story of my life), αλήθεια τώρα… τι περίμενες δηλαδή? Εγώ αυτό που διάβασα στην ματιά μου πάντως ήταν πως χρειαζόταν βοήθεια, και άμεση μάλιστα, όπως αυτή της θεραπείας Nanosoft, που δημιουργήθηκε για να δώσει τη λύση στην πιο δύσκολη περιοχή του προσώπου. Τα μάτια φυσικά, που λένε μάλιστα πάντα την αλήθεια…

Το πρωί της Δευτέρας με βρήκε στο κέντρο της ηλιόλουστης Κηφισιάς, στο DNA Centers, που έχω επισκεφθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν, και το προτιμάω για πολλούς λόγους, και πάνω από όλα για το γεγονός πως ό,τι μου τάζει το πραγματοποιεί. Είναι θέμα εμπιστοσύνης δηλαδή. Η φιλοσοφία που εφαρμόζουν τα DNACenters βασίζεται στην μοναδικότητα του κάθε ατόμου και οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι εντελώς personalized και σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Το δέρμα του καθενός είναι μοναδικό και ο καθένας μας έχει τη δική του ιστορία δέρματος. Στα DNACenters ενστερνίζονται αυτές τις διαφορές και μου προσφέρουν υπηρεσίες premium που ταιριάζουν στις απόλυτα δικές μου ανάγκες, σε όλο το φάσμα της δερματολογίας μέσω της Αισθητικής. Επίσης, οι minimal chic χώροι του DNACenters στην Κηφισιά, κάνουν το ραντεβού μου και την όλη διαδικασία piece of cake μιας και βρίσκονται στο κέντρο της Κηφισιάς με parking ακριβώς από κάτω, ενώ μου φτιάχνουν την διάθεση και κάνουν εντελώς ξεκούραστη την όλη εκεί παραμονή μου, μιας και η zen φιλοσοφία του συμβάλει ως ο καλύτερος αντίποδας στην τρέλα της ατζέντας και της καθημερινότητας μου.

“Χάρη στην θεραπεία NANOSOFT,  οι λεπτές γραμμές και οι μαύροι κύκλοι αντιμετωπίζονται πλέον με θεαματικά αποτελέσματα, ενώ η όλη διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και παρέχει στο δέρμα ένα εντυπωσιακά μεγάλο αριθμό βιταμινών, αμινοξέων, συνενζύμων, αντιοξειδωτικών, μεταλλικών στοιχείων και νουκλεϊκών οξέων που βοηθούν δυναμικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας, πετυχαίνοντας ένα φρέσκο αποτέλεσμα που διαρκεί” μου λέει τώρα η Ελπίδα, που επιμελείται την θεραπεία στα μάτια μου, τα οποία οφείλω να ομολογήσω πως καθόλη την διάρκεια τα κρατάω κλειστά, απολαμβάνοντας στο μέγιστο όλο αυτό το pampering που χαρίζω στα μάτια μου, στο βλέμμα μου και στον εαυτό μου, για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Το Nanosoft by Fillmed εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας» όπου απαιτείται η μέγιστη ακρίβεια ως προς το βάθος διείσδυσης, στις λεπτές γραμμές περιστοματικά και στο λαιμό στις οριζόντιες γραμμές (“κολιέ της Αφροδίτης” μου το είπε η Ελπίδα), τη μείωση των ρινοκολικών πτυχών και άλλες ευαίσθητες περιοχές, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν.

Λοιπόν, η νέα αυτή επαναστατική τεχνική για τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές των ματιών, διαρκεί τόσο χρόνο όσο θα διέθετες για έναν καφέ με την κολλητή σου, το αποτέλεσμα το διακρίνεις πριν καν πας στην reception για να κλείσεις το επόμενο ραντεβού σου (γιατί πίστεψε με, θα θέλεις να κάνεις και άλλες πολλές ομορφιές εδώ), ενώ την ίδια κιόλας ημέρα θα εισπράξεις τα πιο κολακευτικά σχόλια για τα ξεκούραστα μάτια σου, όπως αυτά τα τόσο γενναιόδωρα που εισέπραξα (και σου έδειξα και στα Instagram stories μου) και εγώ!  Εγώ πάω στο DNA Centers της Κηφισιάς αλλά εσένα μπορεί να σε βολεύει καλύτερα αυτό του Συντάγματος, της Πατησίων ή της Θεσσαλονίκης, κλείσε τώρα το ραντεβού σου στα 210 8212100 / 2310 25 1002.

It’s in the eyes…. Always the eyes… 

error: Content is protected !!