The Ultimate vintage champagne & cigar dinner : When the going gets tough, the tough goes to #fnlevents#

Δευτέρα 15 Ιουλίου. Τα Δελτία Ειδήσεων μας ενημερώνουν για άλλη μία κρίσιμη ημέρα όπου διακυβεύεται το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, το μέλλον του καθενός μας προσωπικά. “Σενάρια χρεοκοπίας”, “Ρήξη”, “Σε τεντωμένο σκοινί Ελλάδα-εταίροι” είναι οι τίτλοι της ημέρας, μίας ημέρας που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε λίγα χρόνια πριν. Έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να ξεφύγουμε, να ξεκουραστούμε. Έχουμε ανάγκη να διαφύγουμε από το “τώρα” και να πάμε να συναντήσουμε το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα της γης. Αυτό με φόντο την Ακρόπολη. Και πίσω μας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο…
Οικοδεσπότης αυτής της ημέρας, το The Food&Leisure Guide, και το καλύτερο #fnlevent# της χρονιάς, αυτό στην Penthouse Suite του King George, που παραδοσιακά πλέον κλείνει άλλη μία συγκλονιστική σειρά από γαστρονομικές βραδιές που διοργανώνει το Club των ευζωιστών.
Follow me…

Follow me…
Η Penthouse Suite του King George φιλοξενεί ένα ακόμη υπέροχο FnL event. Ένα απολαυστικό δείπνο που συνοδεύεται με σαμπάνιες Ruinart και κλείνει τα ξημερώματα με Hennessy Paradis και Montecristo Anejados…
Ακριβώς την ώρα που ο ήλιος πάει να δύσει πίσω από τις επιβλητικές σκιές της Ακρόπολης, και πάω να συναντήσω τους φίλους μου στην Penthouse Suite του King George, όπου 35 εκλεκτοί καλεσμένοι του Πάνου Δεληγιάννη και του The Food&Leisure Guide, θα απολαύσουμε μία ξεχωριστή βραδιά, το The Ultimate vintage champagne & cigar dinner!

Μαρίλη Καλαβρού, Εύη Φέτση, Χρίστος Φίλιος

Λίλιαν Βαρβιτσιώτη, Μαρίλη Καλαβρού

Αλβέτρος Ρεβάχ, Κρις Γραμματίδης
Το ραντεβού με την παρέα μου είναι απόλυτο και δεν χωράει καθυστερήσεις ή αναβολές. Είμαστε η ίδια παρέα των οκτώ, όπου προσπαθούμε -και apparently τα καταφέρνουμε- να μην χάσουμε ούτε μία βραδιά από αυτές που διοργανώνει ο Πάνος για τα μέλη του #fnlevents#…

Η ίδια αγαπημένη μου παρέα…

Εύη Φέτση, Κρις Γραμματίδης. “Υπάρχει μια λεπτή διαχωριστική γραμμή που χωρίζει τo “have fun” από το “make a memory”. Αγαπώ πολύ τους φιλους μου, ειμαι περήφανος γιαυτούς και τους ευγνωμονώ που κανουν τη ζωή όμορφη και ενδιαφέρουσα #fnlevents #evoula” γράφει σε λεζάντες….
Ο Πάνος Δεληγιάννης και η Εύη Φέτση μόλις έχουν έρθει από ένα μαγευτικό Σαββατοκύριακο στην Ριβιέρα του Πόρτο Χέλι και των Σπετσών, βλέπω την φίλη μου πανέμορφη και sun kissed μέσα στο εντυπωσιακό της κεντημένο καφτάνι. Την αγαπώ. Την αγαπώ γιατί όλο γελάει. Και αυτοσαρκάζεται. Και λέει ωραίες ιστορίες. Και φροντίζει όσους αγαπά. Α, και γιατί είναι το πιο ακομπλεξάριστο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ στην ζωή μου. Και αυτό με ξεκουράζει…
Ναι, η παρέα μαζεύεται, αναπόφευκτα μιλάμε για την επικαιρότητα της ημέρας, το Κοινοβούλιο είναι στο τέλος της αναπνοής μας, μα γρήγορα οι μοναδικής αισθητικής στιγμές μας μας επαναφέρουν στο τώρα, και στην διαπίστωση πως αφού έτυχε -ή όχι;- να είμαστε στο καλύτερο σημείο της Αθήνας right now, ας το ζήσουμε στο έπακρο…

Με τον Νικόλα

Γιάννης & Σαλώμη Φλουτάκου

Περικλής Βαρβιτσιώτης, Μάρθα Σαββίδου

Μάρθα Σαββίδου, Alex Maria Minska

Ο ευζωιστής: Νεκτάριος Ντάλλας
Οι συζητήσεις ανάβουν πριν ακόμη καθίσουμε, άλλωστε μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις μας έχουν δημιουργηθεί πλέον φιλίες, παρέες …ίσως και έρωτες! Περνάμε στις πανέμορφα στημένες ροτόντες και γευόμαστε την υπέρκομψη Ruinart Blanc des Blancs, δίπλα της ένα έξοχο καρπάτσιο καραβίδας και χαβιάρι “osetra” με φρούτα του πάθους. Ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου για ένα ακόμη βράδυ δίνει το δικό του ρεσιτάλ γαστρονομίας…
Η φρουτώδης και πληθωρικά φίνα Rose Ruinart συνοδεύει το επόμενο πιάτο, ένα απολαυστικό πράσινο ραβιόλι με γαρίδες και αβγό, ενώ με το κύριο πιάτο, χριστόψαρο και αστακός με μανιτάρια και φουντούκια, μας σερβίρουν το πετράδι του στέμματος του παλαιότερου οίκου της Καμπανίας, την εμβληματική Dom Ruinart 2004. Μια σαμπάνια απίθανης φινέτσας και πολυπλοκότητας…

Ο Πάνος Δεληγιάννης μας ξεναγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο στην εξέλιξη της βραδιάς…
Μετά από ένα υπέροχο επιδόρπιο με ταρτάρ φράουλας, λευκή σοκολάτα και βασιλικό που συνοδεύτεται εξαιρετικά με Rose Ruinart, περνάμε στο πολυαναμενόμενο κλείσιμο του δείπνου.
Πριν από αυτό όμως, ο Πάνος και η Εύη πραγματοποιούν την κλήρωση μίας εξάδας ποτηριών σαμπάνιας Riedel, προσφορά του Οινοράματος, και ένα μοναδικό τασάκι, δημιουργία της Wooden Wonders και του παθιασμένου καλλιτέχνη του ξύλου Χρήστου Καρναμπάκου…

Πάνος Δεληγιάννης, Εύη Φέτση
Η ώρα είχε πάει κιόλας 11, το σέρβις του ξενοδοχείου για μια ακόμη φορά έχει εξασφαλίσει έναν ιδανικό ρυθμό- και τα Montecristo Anejados αρχίζουν να ανάβουν το ένα μετά το άλλο…

Αλβέρτος Ρεβάζ, Alex Maria Minska
Πρόκειται για πούρα μεγέθους Churchill από μια νέα, premium σειρά της Habanos που τα πούρα της, πέραν της μεγάλης προσοχής στην επιλογή και το τύλιγμα, παλαιώνουν για οκτώ ολόκληρα χρόνια πριν κυκλοφορήσουν, με αποτέλεσμα ένα πούρο μεταξένιο, σύνθετο …εγκεφαλικό! Ένα αληθινό meditation cigar που αναδείχθηκε από ένα από τα κορυφαία αποστάγματα που μπορεί να δοκιμάσει κανείς: το κονιάκ Hennessy Paradis, ένα μοναδικό blend αποσταγμάτων 25 έως 130 ετών!

Μάρθα Σαββίδη, Εύη Φέτση

Λευτέρης Τρίγκας

Χρίστος Φίλιος, Γιάννης Φλουτάκος
Οι καλεσμένοι αρχίζουν να αναχωρούν γύρω στις 2 το πρωί, εμείς δεν θέλουμε να τελειώσει η μαγεία.
Παρατείνουμε τις στιγμές μας στα σαλόνια της σουίτας δίπλα στην πισίνα, πίνοντας άλλο ένα ποτήρι Dom Ruinart, να πούμε άλλη μία ιστορία. Μία από αυτές τις όμορφες, ξεκαρδιστικές, αξέχαστες ιστορίες που θα μας συντροφεύσουν έως το επόμενο #fnlevent# , στην αρχή της επόμενης σεζόν…
PS. Οι ωραίες φωτογρφίες είναι του Πάνου Σμιρνιώτη. Οι κουνημένες, του Fay’s Control…xxx