ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Spetsians are back!

Το πόσο μου έχει λείψει το καλοκαίρι μου, οι βραδιές μου στο νησί, τα Negroni μας στις βεράντες του Ποσειδωνίου και μετά, τα δείπνα μας από τα μαγικά χέρια του Σταμάτη Μαρμαρινού σε Μεσογειακές δημιουργίες με προϊόντα της περιοχής, ε ναι, μπορείτε να το φανταστείτε. Και το κακό είναι πως έχουμε ακόμη 20 Φεβρουαρίου… Το καλό είναι πως…όταν τα πράγματα ζορίζουν και το νησί φαντάζει ακόμη μακρινό, the Spetsians are coming in Psychiko!!!

Σταμάτης Μαρμαρινός

Σταμάτης Μαρμαρινός

Στο πλαίσιο του  “Dinner by 2”  λοιπόν, αύριο Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το κλασσικό και λατρεμένο menu του εστιατορίου Verandah του Poseidonion στις Σπέτσες, στο Ψυχικιώτικο Albion, και μάλιστα στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ το άτομο, με την τιμή να συμπεριλαμβάνει 5 πιατα & wine pairing!!!

16807153_1138047792960951_2409902980307639795_n

Τα αγαπημένα μας Dinner by 2 αλλάζουν μέρα: Αυτή την Τρίτη τα ηνία της κουζίνας του #TheAlbion παραχωρούνται στον καταξιωμένο Σταμάτη Μαρμαρινό, head chef στο Poseidonion Grand Hotel, το ξενοδοχείο - ορόσημο του νησιού των Σπετσών. Κάντε την κράτησή σας τώρα κιόλας!

Τα αγαπημένα μας Dinner by 2 αλλάζουν μέρα: Αυτή την Τρίτη τα ηνία της κουζίνας του #TheAlbion παραχωρούνται στον καταξιωμένο Σταμάτη Μαρμαρινό, head chef στο Poseidonion Grand Hotel, το ξενοδοχείο – ορόσημο του νησιού των Σπετσών. Κάντε την κράτησή σας τώρα κιόλας!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ αμέσως μετά το Σεμινάριο “Ημέρες Φιλοσοφίας” που θα παρακολουθήσω αύριο το απόγευμα στην Life Clinic Group στο Ψυχικό, θα ολοκληρώσω την μαγεία με ένα δείπνο με αγαπημένους φίλους, που θα έχει εξολοκλήρου άρωμα Σπετσών
Για να κρατήσετε το δικό σας τραπέζι, πατήστε εδώ!

PS. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα…

error: Content is protected !!