ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop up Project Spring Edition: Η Dyson μας ξεναγεί στο νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™!

One Week to Go!
Spread the News & Bring Friends!

Ένας νέος τρόπος για το απευθείας ίσιωμα των βρεγμένων μαλλιών με αέρα, χωρίς καυτές πλάκες και χωρίς φθορά από τη θερμότητα, μέσα από τη μελετημένη χρήση ισχυρής ροής αέρα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα και σε ελάχιστο χρόνο.

Την καινοτόμα συσκευή, που χαρίζει ένα απολύτως φυσικό ίσιο στυλ με λαμπερό τελείωμα, παρουσίασε με ενθουσιασμό ο ίδιος ο ιδρυτής της εταιρείας, James Dyson, στο Παρίσι πριν λίγες μέρες. Ένα ισιωτικό κορυφαίας τεχνογνωσίας με ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα που στεγνώνει και ισιώνει ταυτόχρονα, με ένα μόνο πέρασμα μέσα από τις πλάκες που διαχέουν αέρα, κάτι που συνεπάγεται εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, αλλά και ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα.

Για να αλλάξει το σχήμα των μαλλιών, οι μοριακοί δεσμοί υδρογόνου που υπάρχουν μέσα σε κάθε τρίχα πρέπει να σπάσουν και να επαναρυθμιστούν ώστε να δώσουν μια νέα μορφή. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με τη θερμότητα είτε με την υγρασία. Η ισχυρή ροή αέρα που εφαρμόζει το Airstrait™ στεγνώνει ενώ ισιώνει και προκαλεί λιγότερο ή καθόλου φριζάρισμα, αξιοποιώντας την ιδιότητα των μαλλιών να ισιώνουν ευκολότερα όταν είναι βρεγμένα, διότι τότε τα μόρια υδρογόνου είναι ρευστά. Με τη χρήση του Airstrait™τα μόρια υδρογόνου επαναφέρονται σε μια σταθερή κατάσταση μόλις στεγνώσει το μαλλί, «κλειδώνοντας» το νέο styling.

Όπως κάθε συσκευή Dyson, έτσι και το Airstrait™ ενσωματώνει αποκλειστικές πατέντες και τεχνολογίες που κάνουν τη διαφορά. Πίσω από τέτοιες συσκευές βρίσκεται η επιστήμη και τα αποτελέσματα εντατικής έρευνας και ανάπτυξης στις οποίες η Dyson επενδύει δεκάδες εκατομμύρια βρετανικές λίρες τον χρόνο. Συγκεκριμένα:

Στοχευμένη ροή αέρα
Η συσκευή διαθέτει δύο βραχίονες που εσωτερικά φιλοξενούν αεραγωγούς διαμέτρου 1,5 χιλιοστών, από όπου εξέρχεται ο θερμός αέρας υπό γωνία 45° για να ισιώνει εστιασμένα τις τούφες των μαλλιών ενώ στεγνώνουν. Αυτή η ροή αέρα βοηθά στην ευθυγράμμιση των μαλλιών και χαρίζει λείο και λαμπερό τελείωμα.

Πανίσχυρο μοτέρ
Το ισιωτικό τροφοδοτείται από το μικρό, ελαφρύ αλλά και πανίσχυρο μοτέρ Hyperdymium™, που δημιουργεί τη ροή αέρα που απαιτείται για να στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτοχρόνως. Περιστρέφεται κατά μέσο όρο 6 φορές πιο γρήγορα από άλλα μοτέρ σεσουάρ μαλλιών, στο ένα τρίτο του βάρους.
Μια φτερωτή 13 ακτινών περιστρέφεται έως και 106.000 φορές το λεπτό, προωθώντας πάνω από 11,9 λίτρα αέρα το δευτερόλεπτο. Αυτό δημιουργεί έως και 3,5 kPa πίεση αέρα, αρκετή για να ισιώσει τα μαλλιά καθώς αυτά στεγνώνουν.

Έξυπνος έλεγχος θερμότητας
Όπως και όλη η οικογένεια περιποίησης μαλλιών Dyson, το νέο ισιωτικό διαθέτει έξυπνο έλεγχο θερμότητας, που μετράει τη θερμοκρασία της ροής αέρα 30 φορές το δευτερόλεπτο για να αποτρέψει τη ζημιά από τη θερμότητα και να προστατεύσει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Αυτά τα δεδομένα αποστέλλονται στον μικροεπεξεργαστή που ρυθμίζει το θερμαντικό στοιχείο, διασφαλίζοντας ότι η ροή αέρα δεν είναι πιο θερμή από όσο πρέπει.

Δύο εξελιγμένες λειτουργίες
Το ισιωτικό διαθέτει λειτουργίες styling «Wet» («Βρεγμένο») και «Dry» («Στεγνό»), οι οποίες είναι προρυθμισμένες με τον ειδικό συνδυασμό θερμότητας και ροής αέρα για καλύτερα αποτελέσματα. Στη λειτουργία Wet μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα σε 3 ρυθμίσεις θερμότητας των 80°C, 110°C και 140°C. Στη λειτουργία Dry μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ 120°C, 140°C ή μιας ακόμη λειτουργίας Boost (160°C) για μέγιστη απόδοση στο styling. Για τον έλεγχο της ροής του αέρα, υπάρχουν δύο ρυθμίσεις ταχύτητας, χαμηλής και υψηλής ροής, καθώς και λειτουργία κρύου αέρα αλλά και στεγνώματος της ρίζας.

«Η κατανόηση του τρόπου χειρισμού και αξιοποίησης των δυνατοτήτων της ισχυρής ροής αέρα είναι θεμελιώδης για την απόδοση του ισιωτικού Dyson Airstrait™. Αυτή η τεχνογνωσία, την οποία αποκτήσαμε τα τελευταία 25 χρόνια, είναι αυτή που μας έδωσε τη δυνατότητα να παράξουμε την πρώτη μας συσκευή που στεγνώνει και ισιώνει τα μαλλιά. Παρέχοντας την ευκολία στη χρήση που αποζητούν οι γυναίκες από ένα ισιωτικό, αλλά με στρώματα αέρα υψηλής ταχύτητας και πυκνότητας, το Airstrait εξοικονομεί χρόνο, διατηρεί τη δύναμη των μαλλιών και επιτυγχάνει κάθε μέρα ένα τέλειο φυσικό ίσιο στυλ», επεσήμανε σχετικά ο James Dyson, Ιδρυτής και Αρχιμηχανικός της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας συσκευής στο Παρίσι.

Η Dyson σας περιμένει να σας ξεναγήσει στο νέο επαναστατικό ισιωτικό μαλλιών Airstrait™, στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς.

It’s good to know: H Dyson είναι μια πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας με έδρα τη Σιγκαπούρη, που ιδρύθηκε το 1991 από τον James Dyson στο Malmesbury της Αγγλίας. Η καινοτομία και η πρωτοπορία είναι δεδομένη σε κάθε οικιακή συσκευή που φέρει το όνομά της (ηλεκτρικές σκούπες, καθαριστές αέρα, πιστολάκια χειρός, ισιωτικά μαλλιών, ανεμιστήρες χωρίς πτερύγια, θερμαντικά κ.ά.), με πάνω από 10.000 κατοχυρωμένες πατέντες. Από την εφεύρεση της πρώτης κυκλωνικής ηλεκτρικής σκούπας χωρίς σακούλα (DC01) το 1993, η Dyson έχει δημιουργήσει τεχνολογίες επίλυσης
προβλημάτων στον καθαρισμό του αέρα, τη ρομποτική, την περιποίηση των μαλλιών, τον φωτισμό, το στέγνωμα των χεριών, αλλά και τον ήχο.
Τα προϊόντα της παράγονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις Φιλιππίνες, ενώ η ομάδα ρομποτικής της είναι η μεγαλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως επίσης και το εργαστήριο ρομποτικής που στεγάζεται στο Imperial College του Λονδίνου και συνεχίζει το μακροχρόνιο ερευνητικό της πρόγραμμα. Η Dyson απασχολεί πάνω από 14.000 εργαζομένους στον κόσμο συμπεριλαμβανομένου 6.000 μηχανικών και επιστημόνων. Με γνώμονα το παγκόσμιο δίκτυο έρευνας και ανάπτυξης που διαθέτει, πραγματοποιεί πλάνα με
στόχο τη δημιουργία νέων τεχνολογιών επικεντρώνοντας τις προσπάθειες της στις solid-state μπαταρίες, στους υψηλής ταχύτητας κινητήρες, στις τεχνολογίες εκμάθησης μηχανής και στην τεχνητή νοημοσύνη.

error: Content is protected !!