ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project In the Garden: Σας περιμένουμε στον κήπο του Μουσείου!

Μας έλειψαν πολλά κατά την διάρκεια των τελευταίων δύσκολων η αλήθεια είναι μηνών, με τις πρωτόγνωρες για όλους νέες συνθήκες. Μην επαναλαμβανόμαστε, ελπίζουμε τα πιο δύσκολα να είναι πίσω και με πιο ανάλαφρα αλλά πάντα προσεκτικά βήματα, να προχωρήσουμε σε άλλο ένα όμορφο ελληνικό καλοκαίρι.
Μας έλειψαν πολλά, μας έλειψε και το The Pop Up Project. Καταρχήν, έλειψε σε εσάς. Τα μηνύματα σας δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να αναβάλουμε την καθιερωμένη καλοκαιρινή διοργάνωση. Όλον αυτό τον καιρό, μας τονίζατε πόσο σας έλειψε το Πασχαλινό The Pop Up Project -εδώ μας έλειψε το ίδιο το Πάσχα-, και οι ευχές σας αφορούσαν τον Ιούνιο, να μας βρει όλους σε πιο ασφαλές περιβάλλον, σε πιο ευοίωνες και ευνοϊκές ημέρες. Μα το The Pop Up Project έλειψε και στους σχεδιαστές μας. Στους designers που λαμβάνουν μέρος και που μετά από το lockdown ανυπομονούν να δουλέψουν ξανά. Να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους στο δυναμικό κοινό που επισκέπτεται το The Pop Up Project, να σας ξεναγήσουν στις ολοκαίνουργιες τους συλλογές, συλλογές που μυρίζουν Ελλάδα, ήλιο και καλοκαίρι. Στους σχεδιαστές μας, οι οποίοι μας έστελναν με την σειρά τους τα δικά τους μηνύματα για την αναγκαιότητα μίας ολόφρεσκης καλοκαιρινής διοργάνωσης, που θα γεμίσει όλους μας θετική ενέργεια και αισιοδοξία.
Τέλος, έλειψε -αδιανόητα πολύ- σε εμάς. Στην Ιλεάνα Ισμυρίδη και σε εμένα, που κάθε που τελειώνει άλλο ένα The Pop Up Project, στο μυαλό μας ονειρευόμαστε και σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο. Αυτό κάναμε και αυτή την φορά.
Έστω κι αν ο ιός και οι συνέπειες αυτού μας κράτησαν κλεισμένους στο σπίτι, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν και τα όνειρα μας και την ανάγκη για δημιουργικότητα σε λήθη. Δουλεύαμε. Πολύ και με πάθος. Μπορεί να μην κάναμε τις καθημερινές μας συναντήσεις με τους συνεργάτες μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή ή οι δυο μας για brain storming brunch, όμως προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα, επιστρατεύσαμε το zoom, τα whats app video calls και τα gmail meetings, και κλείνοντας τα αυτιά μας στις ευκαιριακές “σειρήνες”, αποκλείοντας από την ατζέντα του The Pop Up Project οποιαδήποτε online εκδοχή της τελευταίας στιγμής, παραμείναμε ψύχραιμες, στήνοντας με προσοχή και συνέπεια ό,τι μας κατάταξε στην κορυφή: Άλλο ένα απόλυτα επιτυχημένο The Pop Up Project. Πάντα μαζί με το αγαπημένο μου partner-aki, παρακολουθούσαμε νηφάλια τις εξελίξεις, και έχοντας προετοιμάσει έως και την τελευταία λεπτομέρεια της επόμενης διοργάνωσης, περιμέναμε την πρέπουσα στιγμή, για να σας ανακοινώσουμε τις σωστές ημερομηνίες για το πρώτο The Pop Up Project στη μετά-lockdown εποχή.

Έτσι, μπορεί τίποτα να μην είναι ακριβώς το ίδιο, όμως στην τελική εικόνα τίποτα δεν θα αλλάξει. Ίσως να είναι ακόμη πιο όμορφη.
Γιατί το συγκεκριμένο The Pop Up Project… βγαίνει στον κήπο!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στο The Pop Up Project “In the Garden”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον πιο αριστοκρατικό κήπο της Κηφισιάς, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Αυτή την φορά οι Έλληνες designers που θα λάβουν μέρος δεν θα σας υποδεχθούν δίπλα στα μοναδικά εκθέματα του πιο εμβληματικού και επιβλητικού Μουσείου, όπως αυτό της Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, αλλά στον νεοκλασικό κήπο του, ανάμεσα στα αρώματα των Ελληνικών βοτάνων, γεμάτα χρώματα λουλουδιών και καταπράσινων φυτών του.
Στον πιο αριστοκρατικό κήπο της Κηφισιάς, εκεί που βρεθήκαμε και εμείς χθες το πρωί με την Ιλεάνα, με την αρχιτεκτονική μας ομάδα που θα επιμεληθεί το Project και φυσικά με την florist Αντουανέτα Κουτσουράδη που θα υπογράψει τον σχεδιασμό του κήπου, για να δημιουργήσουμε από την αρχή, το πιο φρέσκο, ηλιόλουστο και δροσερό The Pop Up Project, που έγινε ποτέ στην επιτυχημένη πορεία του.

Ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, και το διαφορετικό αυτό καλοκαίρι, βγαίνουμε έξω, και διοργανώνουμε το πρώτο The Pop Up Project κάτω από το Ελληνικό φως, στον ηλιόλουστο, όλο αρώματα κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Είναι παραπάνω από δεδομένο πως σε αυτό το The Pop Up Project με την ευδιάκριτη ονομασία “In the Garden”, θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες λειτουργίας που εξέδωσε η Κυβέρνηση και προβλέπει η νομοθεσία για την προστασία όλων μας, θα τηρηθούν ευλαβικά οι αποστάσεις ανάμεσα στα corners των designers, ενώ γάντια και μάσκες μίας χρήσης καθώς και απολυμαντικό χεριών θα είναι διαθέσιμα σε πολλαπλά σημεία του κήπου και θα συνιστάται διαρκώς η χρήση τους.

Η πιο αγαπημένη florist της Κηφισιάς, η από πάντα και για πάντα συνεργάτης μας, Αντουανέτα Κουτσουράδη θα υπογράψει με τις ολάνθιστες συνθέσεις της το The Pop Up Project “In the Garden”!

Σας περιμένουμε μαζί με τους Έλληνες σχεδιαστές και brands να σας ξεναγήσουμε μαζί στις SS20 συλλογές τους, και να επιλέξουμε από αυτές τις καλύτερες δημιουργίες, λίγο πριν φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, την Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στο The Pop Up Project “In the Garden”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον πιο αριστοκρατικό κήπο της Κηφισιάς, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project: Φαίη Μπέη και Ιλενάνα Ισμυρίδη

Αν σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος με το brand σας στο καλοκαιρινό αυτό The Pop Up Project, παρακαλείσθε να μας στείλετε email με ένα link του brand σας, στις διευθύνσεις: beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com, ώστε να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μιας και θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και αυτό το Pop Up Project θα είναι εκ των πραγμάτων πιο exclusive από οποιοδήποτε προηγούμενο, δηλώστε το συντομότερο δυνατό το ενδιαφέρον σας, μιας και η πείρα μας, μας λέει πως από σήμερα κιόλας, θα γίνει αμέσως Sold Out.

Ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, και αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, βγαίνουμε έξω, και διοργανώνουμε το πρώτο The Pop Up Project κάτω από το Ελληνικό φως, στον ηλιόλουστο, όλο αρώματα κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Σας περιμένουμε Πέμπτη 25 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου, στο The Pop Up Project “In the Garden”, από τις 10 το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στον κήπο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread the news & Join us!!! 

Είσοδος Ελεύθερη: Λεβίδου 13, Κηφισιά

error: Content is protected !!