ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project II “Me geia!”: Το Καλοκαιρινό Ραντεβού μας στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει. Και αν είχε λείψει μόνο στην Ιλεάνα και σε εμένα, λίγη σημασία θα είχε. Όμως, από ότι φάνηκε, από ότι μας είπατε και από ότι μας γράψατε, είχε λείψει και σε εσάς.

Αυτό που έλειψε πιο πολύ σε εμάς, είναι η όλη προετοιμασία ενός τόσο μεγάλου Pop Up Project. Η επιλογή των συμμετεχόντων. Η επιλογή των συνεργατών. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρου. Η επίπλωση και η διακόσμηση του. Η ροή του event. Όλος αυτός ο υπέροχος οργασμός προετοιμασιών που μας κράτησε ημέρες ολόκληρες -και κάποια αξέχαστα ξενύχτια- στους συγκλονιστικούς χώρους του Μουσείου, με δεκάδες σχεδιαγράμματα, χρονοδιαγράμματα, ατζέντες και ατελείωτες κούπες καφέ, οργανώνοντας από το μηδέν το μεγαλύτερο Pop Up Project που έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας, με σκοπό να υποστηρίξει τα καλύτερα brands και Έλληνες σχεδιαστές, μέσα από την εντυπωσιακή σας προσέλευση.

Αυτό που έλειψε σε εσάς ήταν η ίδια η γιορτή. Από τις 10 το πρωί έως αργά το βράδυ χιλιάδες κόσμου που ήρθατε σε αυτή την μεγάλη γιορτή, με σκοπό να επιλέξετε τα καλύτερα από τους καλύτερους, από τους σχεδιαστές και τα brands που αναδεικνύονται κατά καιρούς μέσα από το Fay’s Control, και που μας ρωτάτε που μπορείτε να τα βρείτε.

Αυτό που έλειψε από όλους μας είναι η συνέχεια του Pop Up Project “Christmas at the Museum”, που αυτή την φορά ακούει στον τίτλο-ευχή “Me geia!”.

Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στο δεύτερο και ακόμη μεγαλύτερο Pop Up Project II, το Σάββατο 4 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

POP UP PROJECT_FB COVER

Οι Συμμετοχές:

Alexandra Koumba
Antonia Karra
Bead it by Fani Sarantopoulou
Beelights.gr
Detailors
Dora Syrrou
El Concept
Emmanuela’s Swimwear
Gluten Free Leggings
Grecian Chick
Greek Salad Sandals
Kalinihta
Katerina Psoma
Koku Concept
Le 4 Avril
Levinia Konyalian
Look at me
Marianna Stampouloglou
Marianna Theodoridou
Most Chic
My New Towel
Park House

Polina Sapouna Ellis

Myuz

Rotate
Sandrine & Jo
See you Klio
Sophia Koutsoukou
Stefania Frangista
Sunderwater
Tagari Bag
Talin
The fashion Desk
Treis
Type Center
Vanille On the Rock
Voudika
Wings
Μiss Flamingo
π kosmima

12341320_10153815275652229_3977185891088794051_n

Το The Pop Up II “Me geia!” μεταμορφώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή στον πιο φρέσκο προορισμό και υποδέχεται το καλοκαίρι με τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές και brands για να κάνετε τις επιλογές σας και να απολαύσετε τις αγορές σας!

Σας περιμένουμε στην μεγαλύτερη γιορτή του φετινού καλοκαιριού, στο ομορφότερο Μουσείο της πόλης, στο κέντρο της Κηφισιάς!

Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

Spread the news!!! 🙂

error: Content is protected !!