The Pop Up Project: Great Things Happen Twice!

12/11/2018 • EDITORIALS

Είναι πολλές οι ημέρες που θέλω να κάτσω να γράψω και να σας πω, όλα όσα έχω να σας πω για το επόμενο The Pop Up Project, αυτό των φετινών ?Χριστουγέννων, όμως κάθε μέρα που περνάει, όλο και κάτι ακόμα προστίθεται σε όσα ετοιμάζουμε για να σας υποδεχθούμε, όλο και περισσότερες εκπλήξεις πέφτουν στο τραπέζι και συντονίζουμε για να τιμήσουμε καταρχήν τους σχεδιαστές και τα brands που μας εμπιστεύονται κάθε φορά με την σταθερή συμμετοχή τους, αλλά και όλους εσάς που ανταποκρίνεστε με τον ίδιο πάντα ενθουσιασμό, που όλο το αναβάλω ώστε να σας τα πω όλα μαζεμένα.
Και με αυτά και με τα άλλα, φτάσαμε μόλις 24 ημέρες πριν την Ημέρα του The Pop Up Project. Του 7ου κατά σειρά, και μεγαλύτερου που έχει γίνει ποτέ. Κυριολεκτικά.

Όσα πολλά και υπέροχα κι αν θέλω να σας πω λοιπόν, η αλήθεια είναι πως αν όχι το σημαντικότερο σίγουρα το πιο ανατρεπτικό, είναι η διάρκεια του. Είναι η απόφαση μας να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτή την γιορτή, και να διαρκέσει δύο ολόκληρες ημέρες! Το Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πραγματοποιήσουμε αυτό που τόσα χρόνια μας ζητάτε, τόσο οι σχεδιαστές και τα brands όσο και οι επισκέπτες του μεγαλύτερου Pop Up Event, που έγινε πλέον θεσμός: να διαρκέσει ακόμη πιο πολύ, να διαρκέσει δύο ημέρες αντί για μία.

“Great Things Happen Twice” είναι ο εύλογος τίτλος του διήμερου The Pop Up Project που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου & το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, και όπως μπορείτε εύκολα να φανταστείτε, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο πια..

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά πενήντα από τους καλύτερους Έλληνες σχεδιαστές και brands, να μας ξεναγήσουν στις συλλογές τους, και να επιλέξουμε τα ομορφότερα δώρα για αυτά τα Χριστούγεννα στο μεγαλύτερο Εμπορικό Γεγονός της χρονιάς, στο διήμερο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice” .

Με πείσμα για να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, με αμείωτη την αίσθηση της ευθύνης και του επαγγελματισμού, αλλά με το ίδιο πάντα κέφι, μεγαλώσαμε λοιπόν.
Και τόσο η Ιλεάνα όσο και εγώ, είμαστε πολύ (πολύ, πολύ, πολύ) υπερήφανες για όλα όσα έχουμε καταφέρει, για όσα μπορέσαμε να διαφοροποιηθούμε, να σας παρουσιάζουμε κάθε φορά την καλύτερη εκδοχή του προηγούμενου event μας, πάντα με υψηλή αισθητική, σε ακριβές παραγωγές που τιμούν όλους όσους λαμβάνουν μέρος και το κοινό που τις επισκέπτεται. Όλους εσάς.

Πολύτιμος συνεργάτης όλων όσων ονειρευτήκαμε και σχεδιάσαμε για αυτό το The Pop Up Project, με την ονομασία Great Things Happen Twice, είναι το Swan Health & Wellness, του Ομίλου Help Pharmaceuticals, που μετράει 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική και διεθνή αγορά, και που με γνώμονα τον επαγγελματισμό, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό προς τον πελάτη, πληρεί τις προδιαγραφές υψηλών απαιτήσεων μέσα από μια τεράστια ποικιλία/γκάμα ποιοτικών υπηρεσιών στον τομέα της αισθητικής και ευεξίας με θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα. Ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα όσο αυτό της διήμερης διοργάνωσης μας, σε έναν εμβληματικό χώρο όπως το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, δεν θα μπορούσε να μην έχει για Χρυσό Χορηγό, μία υπογραφή που θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ώστε να τον εμπιστευτεί και να τον προτιμήσει ένα τόσο απαιτητικό κοινό όσο αυτό του The Pop Up Project.

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία με τα αγαπημένα ποτά Fix Άνευ, Fix Dark, Tuborg και Somersby, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε όλα όσα θα πραγματοποιήσουμε, αγκάλιασε με μιας ως Μεγάλος Χορηγός, το διήμερο “Great Things Happen Twice”, γεγονός που -δεν σας κρύβουμε- μας γέμισε τετραπλή χαρά, αλλά και μπόλικες δόσεις έμπνευσης για τα πάρτι που θα διοργανώσουμε, για να σας υποδεχθούμε!
Πάρτι, που θα περιλαμβάνουν από ζωντανή μπάντα (και τι δεν έχω να σας πω!!!!) έως street food δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου, σε ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που θα σας ταξιδέψει στην μαγεία των ημερών.

Παλιοί αγαπημένοι σχεδιαστές και άλλοι που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά, πάρτι με live band και street food δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου, ένα απόλυτα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, σαν βγαλμένο από εορταστικές βιτρίνες του Harrods και εκατοντάδες δώρα από πολύ πολύ μικρά έως πραγματικά μεγάλα, είναι μέρος μόνο όλων όσων ετοιμάζουμε για να σας υποδεχθούμε με την Ιλεάνα, στο μεγαλύτερο The Pop Up Project που έγινε ποτέ, για δύο ολόκληρές ημέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο 7 & 8 Δεκεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Fay’s Control λοιπόν, όπου θα μαθαίνετε καθημερινά όλα όσα θα διαδραματιστούν αυτές τις δύο ημέρες στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, ενώ μέσα από αυτές εδώ τις σελίδες, θα σας ξεναγήσουμε -με ειδικά αφιερώματα- σε όλες τις συλλογές των σχεδιαστών και των brands που θα λάβουν μέρος, ώστε να πάρετε την ομορφότερη γεύση όλων όσων θα πραγματοποιηθούν!

Σας περιμένουμε στο The Pop Up Project “Great Things Happen Twice”, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, από τις 10.00′ το πρωί έως τις 20.00′ το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Stay tuned & Spread the news,

Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη

Χρυσός Χορηγός: Swan Health & Wellness , Μεγάλος Χορηγός: Ολυμπιακή Ζυθοποιία, Χορηγοί: Antoinetta Koutsouradi, StyleBox, Δειπνοσοφιστήριο, Only for You Events, Kayak. Χορηγοί Επικοινωνίας: Hello!, Blond(con)fusion

Powered by: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons