ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop up Project «Garden Party» by Notos: Πρόσκληση σε Garden Party!

Τα Πολυκαταστήματα Notos συνυπογράφουν με το κύρος τους το μεγαλύτερο Shopping Event του καλοκαιριού και σας προσκαλούμε σε ένα μοναδικό «Garden Party» στους κήπους του Μουσείου Γουλανδρή, που μόλις πρόσφατα ανακηρύχθηκε σε Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που λίγο πριν κλείσουμε την αυλαία ενός επιτυχημένου Pop up Project, εκεί λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν σβήσουν τα φώτα και πριν χαμηλώσει η μουσική, όταν ο κόσμος είναι ακόμα όλος εδώ και ψωνίζει, και δοκιμάζει, και γελάει, και βγάζει φωτογραφίες φορώντας τις πιο όμορφες δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών και brands, εμείς με την Ιλεάνα, ξαποσταίνουμε σε μία απομακρυσμένη γωνία και παίρνοντας έμπνευση από το ίδιο το vibe, σχεδιάζουμε ήδη το επόμενο event. Ήταν όμως η πρώτη φορά, που λίγο πριν κλείσουμε την αυλαία ενός επιτυχημένου Pop up Project, εκεί λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, την ώρα που ονειρευόμασταν να στήσουμε ένα μεγάλο Garden Party στις 7 & 8 Ιουνίου, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, μας πλησιάζει η Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας των Notos Department Stores, Ζωή Πυθαρούλη, για να μας προτείνει: «Πάμε να το κάνουμε μαζί!». Και ξέρεις κάτι; Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ανακούφιση, και περηφάνια -και τόσα άλλα συναισθήματα που μας πλημμύρισαν εκείνη τη στιγμή-, όταν λίγο πριν κλείσεις την αυλαία ενός επιτυχημένου Pop up Project, εκεί λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, έρχεται ένα από τα πιο μεγάλα και established πολυκαταστήματα της χώρας, για να σου προτείνει να ενώσει το brand experience του πιο σύγχρονου multi occasion department store με το μεγαλύτερο Shopping Event της χώρας, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά, από τα άμεσα συνδεδεμένα με την ιστορία και την πολύχρονη εμπειρία, αφού μετράνε παραπάνω από έναν αιώνα λειτουργίας Πολυκαταστήματα notos, να συνυπογράφουν με το κύρος τους, το κύρος του The Pop up Project.

Πρόσκληση σε Garden Party λοιπόν. Και είμαστε ακόμη πιο υπερήφανες που αυτή τη φορά, θα σας υποδεχθούμε στους κήπους ενός από τα πιο εμβληματικά Μουσεία της χώρας, του Μουσείου Γουλανδρή, που, έχουμε την τιμή μετά από τόσα χρόνια να το θεωρούμε «σπίτι» μας, και που μόλις πρόσφατα ανακηρύχθηκε Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Την Παρασκευή 07 & το Σάββατο 08 Ιουνίου λοιπόν, το The Pop up Project επανέρχεται στην Καλοκαιρινή του έκδοση, με ένα μεγάλο fashion party, όπου 50 Έλληνες designers & brands, θα σας υποδεχθούν για να σας ξεναγήσουν στις ολοκαίνουργιες συλλογές τους. Και εκεί, στο πιο ανανεωμένο από όλα τα Shopping Events μας, στο The Pop up Project «Garden Party» by Notos, που ετοιμάζουμε με την ορμή του ενθουσιασμού μας και τη σιγουριά της εμπειρίας μας, θα επιλέξουμε όλοι μαζί όλα όσα θέλουμε να έχουμε στις βαλίτσες των διακοπών μας. Στη βαλίτσα του ομορφότερου καλοκαιριού του κόσμου, του Ελληνικού καλοκαιριού.

Αν θέλετε να λάβετε μέρος με το brand σας στο μεγαλύτερο Shopping Event του καλοκαιριού, στο The Pop up Project «Garden Party» by Notos στείλτε μας mail στα beifay@gmail.com & i.ismyridis@gmail.com και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Δεν θέλω να μαρτυρήσω άλλα… stay tuned!!!!

error: Content is protected !!