ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«The Pop Up Project Christmas in the Garden»: Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε μαζί!

Αυτά τα Χριστούγεννα, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί στους άπλετους και απόλυτα ασφαλείς τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

Το The Pop Up Project, σεβόμενο καταρχήν τις απαιτήσεις της εποχής για την απόλυτη ασφάλεια όλων μας, για πρώτη φορά στην μακρά ιστορία του, καταλαμβάνει όλους τους χώρους του Μουσείου Γουλανδρή, και θα υποδεχθεί το πιστό κοινό του και τους νέους επισκέπτες του τόσο στους εμβληματικούς εσωτερικούς χώρους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας όσο στους αριστοκρατικούς κήπους του.

Το The Pop Up Project μετά από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις που έγιναν κάθε μία από αυτές το απόλυτο talk-of-the-town, για πρώτη φορά στην έως τώρα πορεία του και σεβόμενο καταρχήν τις οδηγίες που απαιτεί η εποχή, “αντιγράφει” τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης, και ανεβάζοντας για άλλη μία χρονιά τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, προσαρμόζει το concept στη δική του κομψή υπογραφή, υποσχόμενο στους απαιτητικούς επισκέπτες του, ένα σκηνικό μαγικό όπως δεν το έχει ποτέ ξαναδεί.

Πιστό στο ραντεβού του και αυτά τα Χριστούγεννα, το μεγαλύτερο Εμπορικό Γεγονός της Χρονιάς, το The Pop Up Project που έχει γίνει πλέον θεσμός, αντιλαμβανόμενο τις απαιτήσεις της εποχής “φοράει” τα χειμωνιάτικα του, “φοράει” τα καλά του, και απλώνεται σε όλους τους χώρους του πιο εμβληματικού Μουσείου της Κηφισιάς, για την ασφάλεια όλων μας. Με τον χαρακτηριστικό τίτλο Christmas in the Garden”, το The Pop Up Project θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή. Με παραμυθένιες τέντες και κομψές σόμπες, με μαγικά κάλαντα να απλώνονται από άκρη σε άκρη του φωτισμένου με εκατομμύρια λαμπιόνια κήπου, οι W22 συλλογές των 50 Ελλήνων σχεδιαστών & brands θα σας περιμένουν να επιλέξετε τις καλύτερες δημιουργίες τους για τις γιορτές και τα φετινά σας δώρα. Όπως πάντα, θα είναι οι ίδιοι εκεί, για να σας ξεναγήσουν προσωπικά στις ομορφότερες δημιουργίες τους και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τις καλύτερες για το στιλ σας.

Η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, σας περιμένουν στο μεγαλύτερη Εμπορική Γιορτή των Ημερών, στο The Pop Up Project: Christmas in the Garden, με ζεστή σοκολάτα και με αρωματικό Glühwein, με custom εορταστικές γεύσεις παγωτού Kayak, με Xmas cocktail Bombay Sapphire και με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ακριβώς όπως στις μεγαλύτερες Αγορές της βόρειας Ευρώπης, για να τσουγκρίσουμε όλοι μαζί τις καλύτερες ευχές για αυτές τις γιορτές.

Συμμετέχοντες σχεδιαστές:

2K10 \ ALADASTRA \ ALALEON \ ALKEMEYA \ ANAPNOE \ ANTONIA KARRA \ ARIA INSPIRATIONS \ ATELIER VASILIKI \ BIG LITTLE ONES \ BIJOU BIJOU \ CHARALAMPIA CONCEPT ITEMS \ CONTESSINA \ COSTALOU \ DAVIDA \ EL CONCEPT \ ELENA KOULAOUZIDOU \ ELENA VARLA \ ELYSIAN LUXURY \ EVI MIGIAKI \ IMISI \ IN A JAR \ INSTA CHIC AND UNIQUE BY VR \ IOANNA KARAVERVERI \ KNOWMAD \ KYTHERIA \ LCREATIONS \ MAKE A WISH \ MALVEZ \ MARIA KAPRILI \ MARINA V \ MELISSA \ MYRTO DIMITRIOU – ORIGAMI \ NAKAS \ NIKIFORIDIS JEWELRY \ PAJA TOQUILLA \ ONLY FOR YOU \ PEARL MARTINI \ POWER OF SYMBOL \ RANIA KROUPI \ SANDRINE & JO \ SEE MY BAG \ SKAPERDAS \ THAT GORILLA BRAND \ TREASURE BOX \ TZAVE DESIGNS \ VIVIANE DEBASS \ WATERBAGS \ WINGS

Χρυσός Χορηγός:
MINI – SPANOS S.A.

Χορηγοί:
BOMBAY SAPPHIRE, MEXIL, LOUD & CLEAR, ANTOINETTA KOUTSOURADI, KAYAK

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Είσοδος επιτρέπεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή με αρνητικό Rapid Test. Στην Είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση από Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Spread the News, Join us & Bring Friends!

error: Content is protected !!