ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project-Christmas at the Museum: Spread around the news & Join us!

Είστε όλοι προσκεκλημένοι μας! Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο πιο όμορφο Μουσείο της πόλης, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, για το πρώτο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, που διοργανώνουμε με αφορμή τα 3α γενέθλια του Fay’s Control

Ανεβάσαμε τον πήχη ψηλά, και είμαστε πολύ υπερήφανες για αυτό…

THE POP UP INVITATION

Σαράντα πέντε από τους καλύτερους σχεδιαστές και brands, με τις καλύτερες δημιουργίες που μπορείτε να φανταστείτε πως θα αποκτήσετε και θα προσφέρετε φέτος τα Χριστούγεννα.

THE POP UP LOGOS

Το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου, του ομορφότερου μήνα όλου του χρόνου! Σας περιμένουμε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας, τους φίλους σας, σε μία εορταστική ατμόσφαιρα που θα μας ταξιδέψει στο κλίμα των ημερών.

Ο Χριστουγεννιάτικος, εντυπωσιακός μπουφές του “Δειπνοσοφιστήριον” που θα ανανεώνεται από το πρωί έως το βράδυ, ο παγωτατζής της Kayak” με τις Χριστουγεννιάτικες tailor-made γεύσεις αποκλειστικά για τους καλεσμένους μας, αλλά και λαχταριστά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, το sparkling wine Gancia για να τσουγκρίσουμε τις ευχές μας, το μουσικό πρόγραμμα από τους καλύτερους του είδους, την Mood: αλλά και ο Dj που θα απογειώσει το πάρτι μας, και φυσικά όλες οι εκπλήξεις και τα δώρα από την Smile Acadimos και από την Antoinetta Koutsouradi που θα σας ενθουσιάσουν, είναι μερικά μόνο από όλα όσα θα κάνουν το μεγάλο μας Pop Up Project, αξέχαστο!

2

Είμαστε πολύ περήφανες που ανεβάσαμε τον πήχη τόσο ψηλά. Ελπίζουμε να σας έχουμε όλους κοντά μας,

Spread around the news & Join us,

Φαίη & Ιλεάνα

error: Content is protected !!