ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Pop Up Project-Christmas at the Museum: Έφτασε η μέρα!

Από πάρα πάρα πολύ νωρίς χθες το πρωί έως μετά τα μεσάνυχτα, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, μαζί με την συν-οικοδέσποινα του The Pop Up Project Ιλεάνα Ισμυρίδη, νομίζω πως είμαι το πιο κατάλληλο πρόσωπο για να σας διαβεβαιώσω πως ναι, σήμερα θα ζήσουμε όλοι μαζί το μεγαλύτερο και πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο event. Καλύτερο και ομορφότερο και από όλα τα καλύτερα και ομορφότερα που είχαμε ονειρευτεί εμείς γιαυτό…

The-Pop Up Project

Πάνω από δώδεκα ώρες μοιραστήκαμε λοιπόν στον συγκλονιστικό αυτό χώρο, με δεκάδες συνεργεία και τους πιο έμπειρους επαγγελματίες, για να σας υποδεχθούμε σήμερα και να μην διαψεύσουμε τίποτα από όλα όσα σας είχαμε τόσο καιρό υποσχεθεί.

Χθες όλη μέρα στο Μουσείο. Με τα pc μας, και τα σχεδιαγράμματα μας, και τις ατζέντες μας, και πάνω από όλα, με τις κατόψεις μας!

Χθες όλη μέρα στο Μουσείο. Με τα pc μας, και τα σχεδιαγράμματα μας, και τις ατζέντες μας, και πάνω από όλα, με τις …κατόψεις μας!

Σχεδιάζοντας το μεγαλύτερο The Pop Up Project: Christmas at the Museum...

Σχεδιάζοντας το μεγαλύτερο The Pop Up Project: Christmas at the Museum…

Μέχρι χθες το πρωί, όλο το Project ήταν ...μία κάτοψη! Από χθες έχει φως, έχει ζωή, έχει χρώματα, αρώματα και μουσικές...

Μέχρι χθες το πρωί όλο το Project ήταν …μία κάτοψη! Από χθες έχει φως, έχει ζωή, έχει χρώματα, αρώματα και μουσικές…

Πενήντα από τους καλύτερους designers και brands έχουν δημιουργήσει και συλλέξει τα ομορφότερα δώρα για να επιλέξετε για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Participants
Designers και brands που έχετε απολαύσει τους κατά καιρούς στο Fay’s Control και με ρωτάτε που μπορείτε να βρείτε τις δημιουργίες τους. Ναι, σήμερα θα είναι όλοι εκεί. Designers και brands πολύ προσεκτικά επιλεγμένοι και από εμάς, ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και οπωσδήποτε, όλα τα βαλάντια.

Έφτασε η ημέρα λοιπόν, είναι σήμερα που σας περιμένουμε στο ομορφότερο Μουσείο της πόλης, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, με μελομακάρονα και κουραμπιέδες, και με παγωτό Σαμπάνια Τριαντάφυλλο. Και σας περιμένουμε με παγωμένο κρασί και με υπέροχες μουσικές, σε ένα σκηνικό άκρως Χριστουγεννιάτικο και εορταστικό.

THE POP UP INVITATION

Σας περιμένουμε σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, στο The Pop Up Project: Christmas at the Museum, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread around the news & join us! xxx

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας
Όθωνος 100, Κηφισιά

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

error: Content is protected !!