ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Party Goes On … με τον Πασχάλη για την Lifeline Hellas!

Αυτό κι αν είναι πάρτι! Από αυτά που περιμένεις πως και πως και τα συζητάς για πολύ καιρό μετά. Λοιπόν, ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός Lifeline Hellas, πραγματοποιεί φιλανθρωπικό dinner party, την Τρίτη 13 Ιουλίου στις 20.30 στο Residence του Island Athens Riviera. Από αυτά τα dinner party που πραγματικά θέλεις να είσαι εκεί! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Κρατικών Νοσοκομείων της Ελλάδος.


Ο αγαπημένος μας Πασχάλης μαζί με την μπάντα του θα είναι κοντά μας Live με το πρόγραμμα The Party Goes On, σε ένα party γεμάτο επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’60 ’70 ’80 ’90 και μέχρι σήμερα!


Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν μία μοναδική βραδιά με ξεχωριστό μενού από το «Δειπνοσοφιστήριον» και εντυπωσιακή διακόσμηση από την Έμη Τρικάρδου, ενώ τα δώρα της εκδήλωσης θα προσφέρουν η Ελβετική εταιρεία Δερμοκαλλυντικών & Ιατροτεχνολογικών προϊόντων Zartaux και τα Ελληνικά φυσικά προϊόντα Entopia.
Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Gancia, Evritos, Kayak, Βίκος, Zartaux, Entopia, Beat bespoke events and services, Sociel.
Ώρα προσέλευσης: 20.30 | Δείπνο: 21.00 | Μουσικό πρόγραμμα: 22.30
Δωρεά Συμμετοχής: 100 ευρώ με Δείπνο, 50 ευρώ χωρίς Δείπνο
Για πληροφορίες για να αποκτήσετε τις προσκλήσεις σας καλέστε στα: 2109828002, 6943902264

error: Content is protected !!