ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The older you get the brighter you shine!

Ploumis-Sotiropoulos 100 years celebration!

H Πλουμής Σωτηρόπουλος, κορυφαία εταιρεία στον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα, γιόρτασε την εκατονταετή της επέτειο με μια επίσημη δεξίωση στο Ζάππειο Μέγαρο. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ορόσημο για την εταιρεία, συγκεντρώνοντας συνεργάτες, πελάτες και φίλους, που ήθελε να τιμήσει για την μακροχρόνια υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Σοφία Σωτηροπούλου, Παναγιώτης Πλουμής, Έρρικα Πλουμή, Ανδρέας Μεταξάς, Γιάννης Πλουμής
Ευάγγελος Πιστιόλης, Ελενα Ντε Φόρτον, Γιάννης Πλουμής, Έρρικα Πλουμή, Ανδρέας Μεταξάς

Το «ταξίδι» της εταιρείας ξεκίνησε το 1924, με τον Ιωάννη Σωτηρόπουλο να ιδρύει το πρώτο γραφείο στην οδό Σταδίου 24, στο Μέγαρο Εφεσίου, εστιάζοντας σε ακίνητα υψηλής ποιότητας. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η εταιρεία διατήρησε τη λειτουργία της και το 1957 μετακόμισε στο σημερινό της χώρο, ένα νεοκλασικό κτίριο σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ερνέστο Τσίλλερ, στην οδό Πανεπιστημίου 6.

Κατλίν & Νίκος Μακρόπουλος

Από την ίδρυσή της το 1924, η Πλουμής Σωτηρόπουλος έχει εδραιώσει τη φήμη της ως κορυφαία κτηματομεσιτική εταιρεία, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα πολυτελή ακίνητα, ενώ η συνεργασία της με τον διάσημο οίκο Christie’s, που ξεκίνησε το 2004, ενίσχυσε περαιτέρω τη θέση της στην παγκόσμια αγορά ακινήτων. Σήμερα, η εταιρεία συνεχίζει την πορεία της υπό την καθοδήγηση της τρίτης γενιάς, με την ίδια δέσμευση στην ποιότητα και την ακεραιότητα που τη χαρακτηρίζει εδώ και έναν αιώνα.

Γιάννης Πλουμής, Ευγενία Χανδρή, Θεόδωρος Γιαννούσης
Έλζα Μαργαρώνη, Μαρίτσα Λαιμού

Η βραδιά στο Ζάππειο Μέγαρο ξεκίνησε με χαιρετισμό του κυρίου Γιάννη Πλουμή, επικεφαλής της εταιρείας, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημασία της αιωνόβιας διαδρομής της Πλουμής Σωτηρόπουλος ως απόδειξη αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς όλων των γενεών που συνέβαλαν στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Κατερίνα Λυκιαρδοπούλου, Γιάννης Πλουμής, Μαρίζα Φασιανού
Θεόδωρος Φέσσας, Παντελάκης Ανδρέας με την σύζυγό του Ελένη & Γιάννης Πλουμής
Σοφία Βαχάρη, Κώστας Τσουβελεκάκης & Έρρικα Πλουμή

Στη συνέχεια, το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της νέας (τέταρτης) γενιάς, κύριος Ηλίας και κυρία Σοφία Μεταξά, τονίζοντας τη σπουδαιότητα της κληρονομιάς που άφησε ο ιδρυτής, Ιωάννης Σωτηρόπουλος, ενώ υπενθύμισαν ότι οι αξίες του σεβασμού, της ειλικρίνειας και του ήθους παραμένουν οι θεμέλιοι λίθοι της εταιρείας και καθοδηγούν τους ίδιους αλλά και ολόκληρη την ομάδα τους μέχρι σήμερα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετική μουσική παράσταση από την Λυρική Σκηνή, όπου οι καλλιτέχνες μάγεψαν το κοινό με τις φωνές τους.

Χρήστος Παπαζής, Γιάννης Πλουμής & Γιώργος Νίκας
Ανδρέας Μεταξάς, Βάσια Καραγεωργίου, Έρρικα Πλουμή, Γιώργος Καραγεωργίου
Θεόδωρος Φέσσας, Γιώργος Δαυίδ
Νίκος Ευσταθίου, Αλίκη Παληού, Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Έυα Πατέρα
Ελένη Κωνσταντινίδη, Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Δημήτρης Αγιοστρατίτης
Θεανώ Μαντούβαλου, Έλλη Φλέγγα, Θεόδωρος Ζουμπουλάκης, Δάφνη Ζουμπουλάκη, Χρύσανθος Πανάς, Αμαλία Σωτηροπούλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!