ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Global Party…tell me the bar code key!!!

DATE: 28th of 2013 (@ 21:00 )

PURPOSE: Charity Event
LOCATION: Worldwide
ATHENS LOCATION: CASH RESTAURANT, 54 DILIGIANNI Str , KEFALARI…
Ακόμη να ξεχάσω την …αποκωδικοποίηση του “χρυσού” κλειδιού -πέρυσι τέτοια εποχή-, το οποίο θα μου επέτρεπε την είσοδο στο περιβόητο…Global Party! Και φέτος, για 2η συνεχόμενη φορά ανά τον κόσμο, διοργανώνεται το Global Party αύριο, 28 Ιουνίου , συγκεντρώνοντας χιλιάδες εκπροσώπους της χρυσής νεολαίας κάθε πόλης.

invitation

Άνθρωποι από τον επιχειρηματικό κι εφοπλιστικό κόσμο, χρηματιστές, καθώς και άνθρωποι από το χώρο των media, τον κόσμο της τέχνης και του καλλιτεχνικού στερεώματος κάθε χώρας της υφηλίου, θα “ενώσουν τις δυνάμεις τους” για ένα κοινό σκοπό.
Ο σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση για ευμένεια και φιλανθρωπικά έργα.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου και την εξάπλωση του μηνύματος γίνεται μια συνεργασία με τους πολυτελέστερους χώρους κάθε πόλης σε συνεργασία με τους 15 επίσημους φιλανθρωπικούς οργανισμούς για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον που θα επωφεληθούν από την διοργάνωση αυτού του σχεδίου.
Το concept είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από το Λονδίνο και προετοιμάζεται τα τελευταία 2 χρόνια. Ένα παγκόσμιο πάρτι μέσα σε 24 ώρες που θα γίνει ταυτόχρονα σε 360 πόλεις όλου του πλανήτη με κοινό θέμα και για τον ίδιο σκοπό.
Οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να παραλαμβάνουν μαζί με την πρόσκληση ένα μοναδικό bar code key το οποίο θα τους επιτρέπει να παρευρίσκονται σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν βρίσκονται , σε αντίστοιχο global party άλλης χώρας.
Οι πόλεις όπου θα γίνουν τα parties είναι:

Oslo, Tallinn, Stockholm, Riga, Copenhagen, Edinburgh, Liverpool, Dublin, London, Moscow, Amsterdam, Bournemouth, Antwerp, Berlin, Warsaw, Krakow, Frankfurt, Luxembourg, Salzburg, Ljubljana, Lausanne, Geneva, Tokyo, Brisbane, Melbourne, Madeira, Kitzbuhel, Zagreb, Barcelona, Madrid, Lisbon, Marbella, Ibiza, Rome, Capri, Valletta, Belgrade, Athens, Istanbul, Tbilisi, Whistler, Vancouver, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Orange County, San Diego, Mexico City, Las Vegas, Houston, Toronto, New York, Washington DC, Miami, Barbados, Kingston, Thessaloniki, Sao Paulo, Buenos Aires, Cape Town, Marrakech, Belek, Beirut, Dubai, Baku, New Delhi, Mumbai, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok, Beijing, Shanghai, Hong Kong, Ho Chi Minh City.

Τη διοργάνωση του σπουδαίου φιλανθρωπικού event στην Ελλάδα ανέλαβαν ο Γιάννης Μωράκης -ποιος άλλος;- μαζί με τον Γιάννη Καγιούλη. Ο χώρος που αρμόζει στα διεθνή standards του Global Party είναι το πανέμορφο νεοκλασικό του Κεφαλαρίου στο οποίο στεγάζεται το Cash Restaurant, το οποίο ο γνωστός επιχειρηματίας παραχωρεί αφιλοκερδώς για τους σκοπούς της βραδιάς.

cash1

Το φιλανθρωπικό σωματείο  που θα συμμετάσχει στο GLOBAL PARTY, είναι Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και την ημέρα της εκδήλωσης θα βρίσκονται εκπρόσωποί του ενημερώνοντας τους καλεσμένους για το έργο του Οργανισμού. Oι τυχεροί προσκεκλημένοι θα παραλάβουν ένα wish gift από το κοσμηματοπωλείο Serkos, ενώ θα απολαύσουν μοναδικά cocktails που θα προσφέρουν οι εξειδικευμένοι bartenders της ΒΕLVEDERE Vodka.

 

error: Content is protected !!