ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The {exclusive} Pop Up Project at the Foyer!

Ζούσε σαν επιθυμία στο μυαλό μας καιρό. Στριφογύριζε σαν σκέψη, που ήταν μονίμως εκεί, που δεν σ’ άφηνε να την προσπεράσεις έως ότου να κάνεις άλλο ένα όνειρο σου αληθινό. Ένα Pop Up Project εκεί που χτυπάει η καρδιά της εορταστικής Αθήνας. Εκεί ακριβώς.

Λίγο αφού ολοκληρώσουμε το καθιερωμένο μας Χριστουγεννιάτικο The Pop Up Project στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, την Παρασκευή 9 & το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, και κοπάσει κάπως η χαρά του, να πραγματοποιήσουμε το πρώτο μας pop up στην Αθήνα.

Ήταν όλο έτοιμο μέσα στην καρδιά, στα όνειρα, στα σχέδια και στις ατζέντες μας, τον χώρο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, πόσω μάλλον να τον βρούμε.

Θέλαμε να είναι εμβληματικός αλλά όχι επιτηδευμένος. Στο πιο αριστοκρατικό quartier της Αθήνας αλλά όχι απρόσιτο. Σε έναν χώρο που τον γνωρίζουν όλοι οι Αθηναίοι, που τον έχουν επισκεφθεί, που τον αγαπάνε πολύ. Στον πιο εορταστικό δρόμο της ομορφότερης γειτονιάς της Αθήνας, στην καρδιά των Χριστουγέννων.

Και έτσι ξαφνικά, όπως όλα τα πιο σπουδαία της ζωής μας, στο μυαλό μας φώλιασε το Foyer του Θεάτρου Παλλάς!

Να κάνουμε το πρώτο Exclusive The Pop up Project της Αθήνας, στην αγκαλιά του ωραιότερου θεάτρου της χώρας, στη νέα αστική γειτονιά της πόλης.


Οι δύο μεγαλοπρεπείς μαρμάρινες σκάλες με τις περίτεχνες μπρούτζινες κουπαστές να οδηγούν τους επισκέπτες μας στο Foyer, τον ψηλοτάβανο επιβλητικό χώρο, που μεταμορφώθηκε υπό την επιμέλεια της σκηνογράφου Εύας Νάθενα, στα μοναδικά art deco vintage έπιπλα, τους υπέροχους βελούδινους καναπέδες και τα σεπαρέ, με τους σκηνογραφικούς φωτισμούς και το πελώριο μπαρ, σαν άλλο έργο τέχνης.

Φαίη Μπέη & Ιλεάνα Ισμυρίδη, οι δύο οικοδέσποινες του The Pop Up Project

Και όλα αυτά, στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, τότε που η Βουκουρεστίου σφύζει από γιορτή, πλημμυρισμένη από τα κάλαντα της από τις μπάντες της Αθήνας, φωτισμένη από τα εκατομμύρια λαμπιόνια που κάνουν την πόλη μαγική.

Γιώργος Μπελιάς, Θωμάς Ραφτόπουλος, το dream team της Noetón Architects, που θα επιμεληθεί τα αρχιτεκτονικά σχέδια και αυτού του Pop up Project, του πρώτου που θα πραγματοποιηθεί στην πιο εμβληματική και αριστοκρατική γειτονιά της Αθήνας!

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, στο {exclusive} The Pop Up Project at the Foyer, στα σαν Παρισινά σαλόνια του ομορφότερου θεάτρου της χώρας, του Θεάτρου Παλλάς, την Παρασκευή 16 & το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 22.00′ το βράδυ, να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες και τα πιο ευφάνταστα δώρα των γιορτών από τους επιλεγμένους Έλληνες designers & brands που θα μας ξεναγήσουν οι ίδιοι στις συλλογές τους.

Special Tip: Το The {exclusive} Pop Up Project at the Foyer θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημέρες με την πρεμιέρα της παράστασης Η τρελή του Σαγιό του Ζαν Ζιρωντού, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με την «Τρελή» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- να αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Νίκο Μουτσινά στον ρόλο του Ρακοσυλλέκτη.

There are only 52 days until The Pop Up Project at the Foyer!
CityLink, Βουκουρεστίου 5 , Let’s jingle and mingle together

error: Content is protected !!