ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Thanksgiving brunch για τους σκοπούς τους "ΕΛΙΖΑ"!

Με το μήνυμα «Αλλάζουμε τη ζωή των παιδιών Σήμερα, όχι αύριο» ολοκληρώθηκε το Thanksgiving Brunch της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού – ΕΛΙΖΑ, στο νέο ξενοδοχείο Electra Metropolis, με σκοπό την υποστήριξη της μεγάλης Εκστρατείας κατά της Κακοποίησης Ανηλίκων που έχει ξεκινήσει το ΕΛΙΖΑ, μέσα από το σχεδιασμό και την υλοποίηση εθνικών προγραμμάτων σε όλη την Ελλάδα.

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ( ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ UNESCO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ) ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΕΛΙΖΑ "

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ UNESCO- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ,  ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ” ΕΛΙΖΑ “

Η «Ημέρα των Ευχαριστιών», που γιορτάζεται στην Αμερική από τον 16ο αιώνα και έχει γίνει πλέον ευρέως γνωστή και στη χώρα μας, ήταν η αφορμή για το θεματικό brunch που παρέθεσε το ΕΛΙΖΑ στο Roof Garden του νέου Electra Metropolis, υπό την επιμέλεια του executive chef του ξενοδοχείου, Δημήτρη Μπούτσαλη, θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους του “ΕΛΙΖΑ” τόσο για την ανταπόκρισή τους στο συγκεκριμένο κάλεσμα όσο και για τη σταθερή τους υποστήριξη στο έργο τους κατά της κακοποίησης των παιδιών.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ ( ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΕΛΙΖΑ " ) ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΑΘΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ” ΕΛΙΖΑ “,  ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΑΝΕΛΙΑΝ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΑΛΗ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΚΟΚΚΑΛΗ

ΝΤΟΛΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΝΤΟΛΑ ΝΟΜΙΚΟΥ

ΤΑΤΙΑΝΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΤΑΤΙΑΝΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΔΑΦΝΗ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΡΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΚΟΥ

ΡΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΙΚΟΥ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΗΡΩ ΚΟΒΑ

ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ, ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ " ΕΛΙΖΑ " ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ( GENERAL MANAGER ELECTRA HOTELS & RESORTS )

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΡΕΛΛΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ” ΕΛΙΖΑ ” , ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ELECTRA METROPOLIS

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΗΓΗ

ΜΑΡΙΖΑ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΥ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΗΓΗ

ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ

ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΝΤΕΠΗ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗ, ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

ΟΛΙΝΚΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΠΕΝΝΥ ΠΑΠΑΠΟΛΙΤΗ, ΣΟΦΗ ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΑ ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΛΕΑΝΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΑΡΙΑ ΣΓΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΡΟΥΛΑ ΤΣΟΥΤΚΑΛΑ ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΛΩΡΑ ΤΣΟΥΚΑΛΑ, ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ

ΕΛΙΑΝΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

ΕΛΙΑΝΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΜΠΩΚΟΥ

Στον υπέροχο χώρο του Roof Garden, που διαθέτει αναμφισβήτητα την ωραιότερη θέα στην πόλη, και τον οποίο ανθοστόλισε ειδικά για την εκδήλωση ο Παύλος Ρουσιάκης του Pavlos The Flower Workshop και «έντυσε» μουσικά ο DJ David Negrin, παρευρέθησαν περισσότεροι από 100 εκλεκτοί προσκεκλημένοι, που στέκονται με κάθε ευκαιρία δίπλα στο ΕΛΙΖΑ, δημιουργώντας μία ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα ομοψυχίας, συμπόρευσης και αγάπης για το παιδί.

lz19a

ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΜΑΓΔΑ ΤΣΟΛΑΚΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΜΟΥΝΔΡΕΑ

Η Πρόεδρος του ΕΛΙΖΑ, Μαρίνα Καρέλλα, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό δηλώνοντας τα εξής: “Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το ΕΛΙΖΑ, να βρίσκει τόσους σημαντικούς συμμάχους στον καθημερινό αγώνα που πραγματοποιεί μέσα από την υλοποίηση εθνικών προγραμμάτων και καινοτόμων πρωτοβουλιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους του ΕΛΙΖΑ που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας. Πιστεύουμε πως πλέον η κοινωνία μας έχει αντιληφθεί τις διαστάσεις του φαινομένου της κακοποίησης των παιδιών και αποτελεί κοινό όραμα όλων μας να υψώσουμε τείχη προστασίας γύρω από το κακοποιημένο παιδί”.

ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΖΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΖΕΤΑ ΑΝΖΑΚΛΗ

ΑΛΕΞΙΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΧΕΙΛΑΡΗ ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ ΧΕΙΛΑΡΗ, ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ

ΣΕΤΗ ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗ

ΣΕΤΗ ΚΟΥΤΟΥΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗ

It’s good to know:  Tο ΕΛΙΖΑ είναι από τις ελάχιστες εξειδικευμένες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Ελλάδα που ασχολούνται με την προστασία και προαγωγή των δικαιωμάτων των παιδιών που έχουν υποστεί ή κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση, και η μόνη που δίνει έμφαση στην προσχολική ηλικία. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της μεγάλης Εκστρατείας κατά της Κακοποίησης Ανηλίκων του ΕΛΙΖΑ ξεκίνησε το 2016, με στόχο την ευαισθητοποίηση και διαφώτιση της κοινωνίας και την επιμόρφωση των επαγγελματιών που κατά οποιονδήποτε τρόπο έρχονται σε επαφή με μικρά παιδιά. Η εκστρατεία υλοποιείται σε συνεργασία με διεθνείς και εθνικούς ακαδημαϊκούς οργανισμούς, όπως οι ιατρικές σχολές των Πανεπιστημίων YALE και IOWA και η Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

error: Content is protected !!