Η Τέντυ Γερουλάνου -με τον δικό της τρόπο- στις Δημοτικές Εκλογές!

13/05/2014 • LIFESTYLE

Μόλις ” μια ανάσα ” από τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι συνεχίζουν να παρουσιάζουν τα προγράμματα και τους υποψήφιους των Συνδυασμών τους.

Πριν λίγες ημέρες, στο κατάμεστο από κόσμο εκλογικό του κέντρο στην καρδιά της Ηλιουπολης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιουπολης Τάσος Ευσταθίου του Συνδυασμού ” Ηλιουπολη πάμε μπροστά” παρουσίασε το δικό του ολοκληρωμένο προγράμμα, αλλά και τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Ανάμεσα σε αυτούς, ο Δημήτρης Παρράς , ένα από τα πλέον δραστήρια στελέχη του Συνδυασμού ” Ηλιουπολη πάμε μπροστά “ που στο παρελθόν έχει διετελεσει και Ειδικός Γραμματέας του Δήμου Ηλιουπολης από το 2006 εώς και το 2010, μεταξύ άλλων.
Καθώς ο Δημήτρης Παρράς έχει ασχοληθεί και απασχολήθει σε νευραλγικούς τομείς της δημόσιας και της κοινωνικής ζωής και έχει διακριθεί για την κοινωνική του προσφορά , τόσο στην Πολιτική Προστασία , και την Κοινωνική Μέριμνα, όσο και για τις θέσεις, τις απόψεις, αλλά και για την εργασία του, πάνω σε τομείς , όπως το περιβάλλον και τα αδέσποτα ζώα.
Μάλιστα ακόμη και σήμερα αποτελεί ενεργό μέλος της εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Ηλιοπολης.

Δημήτρης Παράς, Τέντυ Γερουλάνου, Τάσος Ευθυμίου

Νότης Μηταράκης, Τέντυ Γερουλάνου, Δημήτρης Παρράς, Τάσος Ευσταθίου

Το εύρος του κοινωνικού του έργου δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την στενή οικογενειακή του φίλη και γνωστή για τη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση της, Τέντυ Γερουλάνου, η οποία έσπευσε να του ευχηθεί καλή επιτυχία.
Λόγω μάλιστα της φιλίας και της συνεργασίας που διατηρεί ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και η σύζυγος του, Αγγελική Χατζημηνά με την Τέντυ Γερουλάνου της ζήτησε ευγενικά να παρουσιάσει τόσο τον υποψήφιο Δημάρχο του Συνδυασμού, Τάσο Ευσταθίου, όσο και τους παριστάμενους επισήμους. Κάτι που η Τέντυ Γερουλάνου δέχτηκε και έκανε με ιδιαίτερη χαρά στο πολυπληθές κοινό που είχε κατακλύσει τους γύρω δρόμους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons