ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tech Fest: To Μεγαλύτερο Φεστιβάλ Τεχνολογίας @ Golden Hall!

Το Golden Hall υποδέχεται την τεχνολογία του μέλλοντος και σας προσκαλεί να ζήσετε το αύριο. Από τις 15 Ιουνίου έως την 01 Ιουλίου, το αγαπημένο μας Εμπορικό διοργανώνει Φεστιβάλ Τεχνολογίας και μας καλεί να ζήσουμε νέες εμπειρίες, να μάθουμε μέσα από το παιχνίδι νέες καινοτόμες λύσεις, να πειραματισθούμε και να ενημερωθούμε για τις νέες τάσεις της τεχνολογίας!

Μαθήματα drone flying σε φυσικό χώρο αλλά και μέσω εξομοιωτή πτήσης, drone racing, εργαστήρι κατασκευής robot με τουβλάκια Lego®, 3D εκτυπώσεις, εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας που θα σας ανεβάσουν σε 160m ύψος και motion capture! Όλα αυτά σε ένα και μόνο προορισμό, στο Golden Hall!

Ο εξωτερικός χώρος μετατρέπεται σε μια μεγάλη πίστα πτήσεων και αγώνων drone! Πεπειραμένοι εκπαιδευτές σας καθοδηγούν όσο πιλοτάρετε ένα drone ενώ το Σάββατο 17 Ιουνίου (18.00-20.00) οι πιλότοι του επίσημου ελληνικού FPV RACE CLUB προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα – αγώνα.

Ακόμα: θέλετε να μάθετε πως σηκώνεται ένα drone με τη δύναμη της σκέψης; Να πειραματισθείτε με την τεχνολογία motion capture και να δώστε ζωή στο cartoon που στέκεται ακίνητο στην οθόνη απέναντί σας; Να περπατήσετε στο κενό σε ένα εικονικό περιβάλλον; Να μάθετε να πετάτε ένα drone μέσω εξομοιωτή πτήσης; Να οδηγήσετε telepresence robots από απόσταση και να επικοινωνήστε με άλλους επισκέπτες του χώρου; Επισκεφθείτε τα τεχνολογικά εργαστήρια στο ισόγειο του Golden Hall!!

Από αυτή τη γιορτή της τεχνολογίας δεν θα μπορούσαν να λείπουν, φυσικά, τα αγαπημένα μας ρομπότ. Τα Lego® Robotics σας προσκαλούν να κατασκευάστε το δικό σας ρομπότ και να του μάθετε να κινείται, να μιλά και να σκέφτεται.

Σχεδιάστε, και εκτυπώστε τρισδιάστατα οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε στο σπίτι ή στο γραφείο σας, με την βοήθεια των 3D εκτυπωτών νέας γενιάς που διατίθενται από το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ!

Όσο για τους μικρούς μας φίλους, ζωγραφίζουν στο iPad με τη βοήθεια του OSMO. Ένα μοναδικό gaming αξεσουάρ που αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού και αναδεικνύει όλες τις εικαστικές και δημιουργικές δυνατότητες του κάθε παιδιού.

Επιπλέον, το PlayStation σας προσκαλεί να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας μέσα από κορυφαία παιχνίδια του PlayStation®VR που θα μπορείτε να δοκιμάσετε στο ειδικά διαμορφωμένο stage.

Η αδρεναλίνη θα ανέβει κατακόρυφα αφού θα νιώσετε την ταχύτητα και την απόλυτη εμπειρία οδήγησης μέσα από το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport που θα μπορείτε να δοκιμάσετε για πρώτη φορά πριν την επίσημη κυκλοφορία του αποκλειστικά για το PlayStation 4®.

Η τεχνολογία του μέλλοντος, σας κλείνει ραντεβού στο Golden Hall!

Live the future trends, today… μόνο στο Golden Hall!

error: Content is protected !!