ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

"Tears of Joy": Η νέα χρονιά να είναι γεμάτη δάκρυα χαράς!

Το brand κοσμημάτων Katerina Ioannidis & CO είναι ήδη έτοιμο για την εορταστική περίοδο. Έτσι, την Πέμπτη που μας πέρασε, η Κατερίνα Ιωαννίδη και ο Νικόλας Ναβροζίδης υποδέχθηκαν φίλους, πελάτες και εκπροσώπους του τύπου και των media για την παρουσίαση του νέου γουριού για το 2017, “Tears of Joy” στο κατάστημα της Αθήνας. Με την ευχή «η νέα χρονιά να είναι γεμάτη δάκρυα χαράς» το γούρι του 2017 είναι ένα δάκρυ από ασήμι ή επιχρυσωμένο ορείχαλκο και μπορεί να φορεθεί σαν κρεμαστό για το λαιμό ή σαν pin για το πέτο.

ioannidis2ok
Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ το κατάστημα στο Κολωνάκι μετατράπηκε σε ένα hot spot για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά το γούρι του 2017, τις συλλογές της γνωστής σχεδιάστριας καθώς και να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους κοσμήματα.

ioannidis12ok

ioannidis14ok

ioannidis30ok

ioannidis60COVER

ioannidis36ok

ioannidis42ok

ioannidis47ok

ioannidis72ok

ioannidis68ok
Με ευχές για ένα δημιουργικό 2017, η Κατερίνα Ιωαννίδη και ο Νικόλας Ναβροζίδης αποχαιρέτισαν τους καλεσμένους τους, γεμάτοι χαρά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο έτος με το motto «Δάκρυα συγκίνησης και δάκρυα χαράς, δάκρυα ευτυχίας μ’ αυτούς που αγαπάς».

error: Content is protected !!