ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ταξιδεύουμε με την Molton Brown!

Η Molton Brown, η βρετανική μάρκα που ειδικεύεται στην αρωματοποιία, είναι πλέον διαθέσιμη και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος, στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα Perfumes & Cosmetics των Hellenic Duty Free Shops.
Το νέο σημείο πώλησης, στην εκτός Σένγκεν περιοχή του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, αναμένεται να προσελκύσει τους Έλληνες και τους ξένους ταξιδιώτες. Οι επισκέπτες του καταστήματος των Hellenic Duty Free Shops μπορούν πλέον να βρουν τις αγαπημένες συλλογές Molton Brown για το μπάνιο και την περιποίηση σώματος σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Επίσης, στον ίδιο χώρο είναι διαθέσιμες οι νέες συλλογές της μάρκας, όπως η Blossoming Honeysuckle & White Tea, και η Delicious Rhubarb & Rose.

e92a16a06dbcefbf248f3127289dfa40
Η Molton Brown διαθέτει προϊόντα περιποίησης σώματος, τα οποία έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από κοσμοπολίτες, μέσω της παρουσίας τους στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία παγκοσμίως. Η βρετανική μάρκα έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο κοσμικό Mayfair του Λονδίνου το 1973 και έκτοτε έχει επεκταθεί στους πιο πολυτελείς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, προσφέροντας μοναδικά προϊόντα με εξωτικές ευωδίες για την περιποίηση του σώματος, το μπάνιο καθώς και αρωματικά χώρου. Η Molton Brown ταξιδεύει μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη για να συλλέξει τα πιο σπάνια και πολύτιμα συστατικά προκειμένου να τα φέρει πίσω στην Αγγλία και να δημιουργήσει μοναδικές συνθέσεις αρωμάτων και χρωμάτων. Από το ξεκίνημα της μάρκας, το μοναδικό αυτό ταξίδι για την ανακάλυψη νέων ευωδιών ξεκινά από τις χιονισμένες βουνοκορφές και φτάνει μέχρι τα εξωτικά νησιά του νότιου Ειρηνικού για μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Με την κληρονομιά της δημιουργίας του πρώτου πολυτελούς σαπουνιού για τα χέρια, οι ιστορίες αναζήτησης και καινοτομίας της Molton Brown είναι τόσο πλούσιες όσο και οι συνθέσεις της.

e6f37e4fae1ec0813084dda6787b42b5
Από τον Μάρτιο του 2014, η MOLTON BROWN αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον Όμιλο FF Group και είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την χώρα.

error: Content is protected !!