ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tattaah!!! Νέα (απίθανη!) τιμή για την Moisture Surge Extended Thirst Relief της Clinique!

Πολλές είναι οι γυναίκες που δηλώνουν ότι η ενυδατική τους κρέμα είναι το προϊόν περιποίησης που δε θέλουν να αποχωρίζονται ποτέ και με τίποτα. Η Moisture Surge Extended Thirst Relief της Clinique είναι το προϊόν που μπορούν να έχουν συνέχεια στην τσάντα τους! Με την αναβαθμισμένη σύνθεσή της παρατείνει την ενυδάτωση έως και 12 συνεχόμενες ώρες, ανάλογα με τις αλλαγές στη θερμοκρασία και την υγρασία του περιβάλλοντος.

Φανταστείτε ένα ενυδατικό προϊόν που όχι μόνο «διαβάζει» τις ανάγκες της επιδερμίδας σας αλλά και τις εξωτερικές συνθήκες που την επηρεάζουν. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι καταιγιστικοί ρυθμοί του, επιβάλλουν να είμαστε διαρκώς σε κίνηση και να είμαστε εκτεθειμένες σε πολλές κλιματικές αλλαγές. Η νέα Moisture Surge Extended Thirst Relief της Clinique και η εξελιγμένη τεχνολογία ενυδάτωσης στην οποία βασίζεται, επιτρέπουν στην επιδερμίδα να προσαρμόζεται στις διαφορετικές συνθήκες – στη ζέστη ή στο κρύο, σε ξηρό ή υγρό περιβάλλον, σε κλειστό ή ανοιχτό χώρο… Η επιδερμίδα ενυδατώνεται με έναν πρωτόγνωρο τρόπο από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ η προστασία της διαρκεί όλη την ημέρα ή τη νύχτα. Η ελαφριά σύνθεση με τη gel υφή βελτιώνει τη φυσική ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία. Αντιμετωπίζει τόσο τις αιτίες όσο και τα αποτελέσματα της αφυδάτωσης, εισχωρώντας βαθύτερα στην κεράτινη στοιβάδα κι απελευθερώνοντας γρηγορότερα τα απαραίτητα ενυδατικά συστατικά.

Βουτήξτε! Τώρα η πολυτελής υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα σας μόνο με 18.00€!

Βουτήξτε! Τώρα η πολυτελής υγρασία που χρειάζεται η επιδερμίδα σας μόνο με 18.00€!

Η Moisture Surge Extended Thirst Relief της Clinique είναι γόνος της ήδη γνωστής και καταξιωμένης Moisture Surge και μάλιστα έχει «κληρονομήσει» την υφή της που την καθιέρωσε στις προτιμήσεις των γυναικών. Υποδεχτείτε λοιπόν το νέο μέλος της οικογένειας και με το που ανοίξετε το καπάκι αυτής της απαλής, παλ ροδακινί κρέμας με την υφή gel, αμέσως θα την προσθέσετε στη λίστα με τα «must-have» προϊόντα περιποίησής σας. Θα ενθουσιαστείτε με την εμπειρία της νέας τεχνολογίας που αποδεσμεύει και παρατείνει την ενυδάτωση για πολλές ώρες. Η επιδερμίδα αναζωογονείται αμέσως και γίνεται πιο απαλή, ένα λεπτό ενυδατικό φίλτρο την προστατεύει ενώ παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές ξηρότητας. Η νέα Moisture Surge Extended Thirst Relief είναι προορισμένη να αποκτήσει γρήγορα το φανατικό της κοινό!

2 Moisture Surge - Extended Thirst Relief_Icon_Global

It’s good to know:

Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η Moisture Surge Extended Thirst Relief της Clinique μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά θέλετε κατά τη διάρκεια της μέρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράδειγμα ως ενυδατική κρέμα δύο φορές την ημέρα, ως ενισχυτικό άλλου ενυδατικού προϊόντος, πάνω από το μακιγιάζ ή από άλλο ενυδατικό προϊόν κατά τη διάρκεια της μέρας. Αν την χρησιμοποιήσετε πάνω από άλλα προϊόντα, εφαρμόστε πιέζοντας απαλά.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως 5λεπτη μάσκα σε καθαρή επιδερμίδα και να αφαιρεθεί ύστερα με ένα χαρτομάντιλο ή ακόμα και να αφήσετε να απορροφηθεί από το δέρμα με ελαφρύ μασάζ, για περισσότερη ενυδάτωση.

error: Content is protected !!