ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Tatourammou Under the Greek Sun!

Το tatourammou είναι ένα αμιγώς ελληνικό brand, σχεδιασμού και κατασκευής πολυτελών αξεσουάρ.

Χρησιμοποιώντας τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες που προσφέρει η φύση, δημιουργεί προϊόντα διαχρονικά στην αισθητική τους και ανθεκτικά στην κατασκευή τους.

Μεταξωτά υπερμεγέθη μαντήλια φτιαγμένα από 100% ελληνικό μετάξι κρεπ σατέν, μεταμορφώνουν το στυλ σας προσδίδοντας αέρα και κίνηση αλλά και ένα άγγιγμα πολυτέλειας.

Τα mini clutch της συλλογής είναι εξ’ολοκλήρου κατασκευασμένα και ραμμένα στο χέρι από άριστης ποιότητας δέρματα και φέρουν πάντα την χαρακτηριστική ραφή του brand. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν καθημερινό πορτοφόλι ή και να κρεμαστούν από την αλυσίδα τους σαν βραδινό τσαντάκι. Σκοπός τους είναι να αγαπηθούν και να εκτιμηθούν για αυτό που είναι, ένα πρακτικό, πολυτελές και διαχρονικό προϊόν που θα συνοδεύσει τον ιδιοκτήτη του στις εμπειρίες της ζωής του.

Η συλλογή CHALCOPYRITE RESORT αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή βασισμένη στην αγαπημένη θεματολογία της σχεδιάστριας, την μετάβαση στην ευτυχία και την προσωπική ολοκλήρωση.

Εμπνευσμένη από τον Χαλκοπυρίτη, έναν λίθο που χρησιμοποιείται θεραπευτικά στον διαλογισμό, η συλλογή αποτυπώνει όλες τις εκφάνσεις αυτής της πέτρας, σε μικροσκοπικό επίπεδο.

Όλα τα χρώματα της σεζόν πρωταγωνιστούν στην συλλογή καθιστώντας την όχι μόνο διαχρονική, αλλά και ιδιαίτερα επίκαιρη.

Ρομαντικά παστέλ ροζ που θυμίζουν ανοιξιάτικη ανθοφορία απο Κράνειες, κίτρινο του Ηράνθεμου και έντονα φούξια Αγραψιθιάς, φλογερά κόκκινα, πράσινα που μας συνδέουν με την φύση και την γεναιοδωρία της Ανοιξης. Κυανά μπλέ, γαλανά και χρώματα της άμμου μας ταξιδεύουν στα νησιά της Ελλάδας. Άγρια εξογκώματα, σκοτεινές πτυχές, αυλακώσεις και αμυχές αρμονικά δεμένες με λείες, γυαλιστερές ιριδίζουσες ποικιλόχρωμες επιφάνειες. Ένα ταξίδι απρόβλεπτο και μαγευτικό, σαν το προσωπικό μας ταξίδι στην ευτυχία.

Σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται από εφημερότητα η Τατού Ράμμου, σχεδιάστρια του brand, νοσταλγώντας την απλότητα και αίγλη του παρελθόντος και αδημονώντας για ένα νεόκτιστο βελτιωμένο μέλλον πιο στοχευμένο στις πραγματικές μας ανάγκες, μεταφέρει τις αξίες της μέσω των συλλογών της.

Ολοκληρωμένη την Συλλογή μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαΐου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή!

error: Content is protected !!