Tataahh!!!! La Meat Maison Κηφισιά, Get ready to com-meat!

30/06/2022 • GET, GO

Και deli και κάβα και κρεοπωλείο και bar-restaurant… Με φινετσάτη casual ατμόσφαιρα μητροπολιτικού μπιστρό, το ολοκαίνουργιο concept κατάστημα της La Meat Maison στην Κηφισιά είναι ο νέος τόπος συνάντησης των βορείων προαστίων, όπου ο έρωτας για τις ποιοτικές κοπές κρέατος μετατρέπεται σε μόνιμη ιστορία αγάπης για εκλεκτές καθημερινές αγορές και γεύματα.
Στο νέο La Meat Maison που μόλις άνοιξε, ο βασιλιάς είναι πάντα το κρέας και εξακολουθεί να είναι νοστιμότατα… μαρμαρωμένος!

Στα ράφια του φιγουράρουν οι πιο ντελικάτες γεύσεις που υπογράφουν τα i Frati και Fine Foods Collection. Στο σαν γυάλινο ολόγραμμα κελάρι του, θα βρεις μερικές από τις πιο ευγενείς διεθνείς ετικέτες κρασιών. Στα ενδότερα, η εκλεκτότερη συλλογή από κοπές κρέατος της La Meat Maison ελκύει το καταναλωτικό ενδιαφέρον σαν άλλο πετράδι του στέμματος. Και στον καταπράσινο κήπο του στήνεται κάθε βράδυ ένα γευστικότατο catwalk, από όπου παρελαύνουν οι καρνιβορικές -και όχι μόνο- δημιουργίες που υπογράφει ο head chef Δημήτρης Κατριβέσης.


Στο 500 τετραγωνικών concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά, στον κεντρικό δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη, τα fine shopping και fine dining ενώνονται εις (κόκκινη) σάρκα μία και απολαμβάνονται σε ένα τόσο… Maison χαλαρό περιβάλλον.

Πολύ μακριά από μια απρόσωπη διαδικασία, εδώ οι καθημερινές αγορές γίνονται ολοκληρωμένη προσωπική (και προσωποποιημένη) εμπειρία.
Που ξεκινά από τους meat knights του καταστήματος, οι οποίοι θα σε ξεναγήσουν στις αποκλειστικές εισαγωγές (που θα βρεις μόνο εδώ), όπως τα Umami Olive-Fed Pork και Olive-Fed Wagyu, τα The Black angus από την Ουρουγουάη ή τα εξ’ ολοκλήρου ελευθέρας βοσκής πουλερικά St. Sever που φέρουν τη σφραγίδα ποιότητα Label Rouge, αλλά και στις μοναδικότητες πλείστων όσων άλλων κοπών και τελικά θα σε κατευθύνουν ποια κοπή να επιλέξεις και γιατί.


Και μετά οι… food reformers θα αναλάβουν να σε βοηθήσουν να διαλέξεις από τα ράφια ποια καρυκεύματα, ποιο λάδι, ποια συνοδευτικά -όλα με τις ηχηρές υπογραφές ποιότητας i Frati και Fine Foods Collection– ή ακόμα και ποια από τις προτάσεις έτοιμων φαγητών ή κρύων κοπών είναι αυτά που θα αναβαθμίσουν τη γεύση του καθημερινού τραπεζιού σου.
Την ίδια ώρα ο sommelier της La Meat Maison, Γιάννης Μαντάς και η εκπαιδευμένη ομάδα του, θα σε μυήσουν στο γυάλινο δωμάτιο όπου φυλάσσονται εκατοντάδες διεθνείς ετικέτες, όπως Christian Ninot, Sebastiani, Thénard, Clos Saint-Jean κ.ά, προκειμένου να εντοπίσετε μαζί αυτό το κρασί που θα δημιουργήσει το perfect match με τις αγορές σου.

Φέρνοντας τη φιλοσοφία “σου προτείνουμε ότι μαγειρεύουμε και μαγειρεύουμε ότι σου προτείνουμε” η ανοιχτή κουζίνα αναλαμβάνει να μετατρέψει, κατά τις βραδινές ώρες, την παραπάνω δέσμευση της La Meat Maison σε πράξη. Είναι εδώ που ετοιμάζονται τα μοναδικά πιάτα του head chef Δημήτρη Κατριβέση. Η ανατρεπτική Olive Fed Wagyu πίτσα ή τα Olive Fed Wagyu burgers, τα Umami tacos και φυσικά η Olive Fed κοπή – πρόταση της εβδομάδας, είναι μερικά μόνο από τα δημιουργικά πιάτα, μαζί με τα δροσιστικά κρασιά αλλά και τα smothies (από το επίσης ανοιχτό bar) και τον καφέ Taf που σερβίρονται στην καταπράσινη ζώνη του εστιατορίου του καταστήματος.

Στο νέο concept store της La Meat Maison στην Κηφισιά, το κρέας είναι μόνο η αφορμή για να μετατραπεί αυτό το σημείο στο καθημερινό com-meat-ment σου με την ποιότητα και την απόλαυση της γεύσης.

It’s good to know: Θα μπορούσες να μας αποκαλέσεις εύκολα «Λάνσελοτ του κρέατος», «Μαγγελάνους μιας ποιοτικής μπριζόλας», «Van Gogh του meat cutting»… Η ομάδα του La Meat Maison, όμως, είναι πολλά περισσότερα. Είμαστε οι άνθρωποι που μέσα από το πάθος, την τεχνογνωσία και την διαρκή αναζήτησή μας για τα καλύτερα κρέατα παγκοσμίως, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό community εκτροφέων-παραγωγών-καταναλωτών, οι οποίοι γνωρίζουν ότι η τελική γεύση ξεκινά από την ποιότητα της διατροφής των ζώων.
Το La Meat Maison είναι ο τελικός προορισμός αυτού του ταξιδιού, το θησαυροφυλάκιο, όπου συγκεντρώνονται όλα τα πολύτιμα πετράδια του βρώσιμου στέμματος.
Απευθυνόμενοι τόσο στο χονδρεμπόριο όσο και στη λιανική πώληση, εμείς οι άνθρωποι του La Meat Maison έχουμε μία αποστολή: να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι η υψηλή ποιότητα κρέατος είναι οικονομικά προσιτή, προσφέροντας προϊόντα που τιμούν πραγματικά την καλύτερη σχέση τιμής/ποιότητας, μέσα από σημεία πώλησης τα οποία εξυμνούν τη γαστρονομική ικανοποίηση.

La Meat Maison Κηφισιά
Χαριλάου Τρικούπη 92 και Αλαμάνας, Κηφισιά
Για παραγγελίες και κρατήσεις: 210 8087372, 8085183

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons