ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Taste the Fashion – The 5th Element»: You may call it Girls Night, I call it Therapy!

Ναι, είναι αυτές οι μέρες. Που όλες οι κοριτσοπαρέες της Αθήνας προετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο Girls Night Out της σεζόν, φτιάχνουμε τα τραπέζια μας, το seating arrangement για το πρωτοποριακό δείπνο που πραγματοποιείται για 5η χρονιά την Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών στις 21:00.


Λοιπόν, το Taste the Fashion γιορτάζει φέτος 5 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς και αναδεικνύει ως 5ο στοιχείο της φύσης την ανθρώπινη δημιουργικότητα, το ταλέντο, την ευρηματικότητα και την καλλιτεχνία, που αξιοποιεί και μεταμορφώνει με ευγένεια και σεβασμό κάθε άλλο στοιχείο της φύσης. Γη, νερό, αέρας, φωτιά, τίποτα δεν θα ήταν όπως το γνωρίζουμε και το απολαμβάνουμε σήμερα χωρίς τη δημιουργική συνεισφορά του ανθρώπου.
Παράλληλα, το 5ο Taste the Fashion έχοντας παρουσιάσει στο παρελθόν τις συλλογές μερικών από τους μεγαλύτερους διεθνείς Οίκους μόδας στρέφει το βλέμμα του αποκλειστικά στην Ελλάδα και στους Έλληνες δημιουργούς. Τρεις πρωτοπόροι Έλληνες σχεδιαστές και τρεις κορυφαίοι Έλληνες chefs, ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μιας απολαυστικής και θεαματικής βραδιάς που γιορτάζει τη φύση και το ανθρώπινο ταλέντο σε όλα τα επίπεδα.


Ο Χριστόφορος Πέσκιας του Balthazar και του Different & Different, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών εμπνέονται φέτος από τις ιδιαίτερες συλλογές των Σωτήρη Γεωργίου, Στέλιου Κουδουνάρη και Δημήτρη Πέτρου, και συνθέτουν ένα ιδιαίτερα δημιουργικό μενού, που θα παρουσιαστεί παράλληλα με τα fashion shows που το ενέπνευσαν, με στόχο μία ολοκληρωμένη εμπειρία που θα απολαύσουμε με όλες μας τις αισθήσεις!


Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των προσκλήσεων για την εκδήλωση, που πραγματοποιείται με μεγάλο χορηγό την Fyffes και χορηγούς την Coca–Cola Τρία Έψιλον, τo Diners Club, και την IWC, θα διατεθεί για την ενίσχυση της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ». Πιο συγκεκριμένα, το Taste the Fashion-The 5th Element θα υποστηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μαζί για το Παιδί που αγκαλιάζουν περισσότερα από 5.000 παιδιά κάθε χρόνο.
Η τιμή της πρόσκλησης για κάθε συμμετέχοντα έχει οριστεί στα €100, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δέσμευσης ενός τραπεζιού (12 ατόμων) στην τιμή των €1200, ώστε να απολαύσουμε τη βραδιά με την παρέα της επιλογής μας. (You know girls!) Για την αγορά προσκλήσεων και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις δύο οικοδέσποινες, με την Χαρά Καίσαρη και την Μαριάννα Σμπώκου στα τηλέφωνα +30 6942400300 & +30 6937462323 ώστε να κάνετε τις κρατήσεις σας.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής και χάρη στην ευαισθησία όλων όσων συμμετείχαν στις 4 πρώτες διοργανώσεις, το «Taste the Fashion» έχει συγκεντρώσει συνολικά το πολύ σημαντικό ποσό των €130.000 χάρη στο οποίο πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης στο Σπίτι Φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο, ενισχύθηκαν τα παιδιά με καρκίνο που φιλοξενούνται με τις οικογένειές τους στον Ξενώνα του συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», χρηματοδοτήθηκε η δημιουργία ειδικά προσαρμοσμένης παιδικής χαράς στο χώρο του Κέντρου της «ΕΛΕΠΑΠ» Αθήνας και υποστηρίχθηκαν τα εθνικά προγράμματα του «ΕΛΙΖΑ» για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης σε νοσοκομεία και σχολεία σε όλη τη χώρα. Και είναι
αυτό το αποτέλεσμα που δίνει το κίνητρο και τη δύναμη στην Χαρά και στην Μαριάννα, παρά τις εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, να εργάζονται με πάθος για τη συνέχιση του καθιερωμένου πλέον θεσμού «Taste the Fashion», πάντα με στόχο την υποστήριξη παιδιών που βρίσκονται σε κάθε είδους ανάγκη και με την ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να έχουν στο πλευρό τους όσους τις έχουν σταθερά στηρίξει μέχρι σήμερα, ανθρώπους που εκτιμούν την αξία τόσο μιας πρωτότυπης και υψηλής αισθητικής εμπειρίας όσο και αυτήν της κοινωνικής
προσφοράς. Άλλωστε, το «Taste the Fashion» αποτελεί περίτρανη απόδειξη του πόσο όμορφα και σημαντικά πράγματα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν ενώνουν τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους.

Congrats Hara & Marianna! xxx

error: Content is protected !!